Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,217
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

airboat' Alıntı:
yeni ruhsatım :smiley:

Ruhsatınız hayırlı olsun.
Muayene süresi ; yılda mı,iki yılda mı?

Lvent Bey yeni ruhsatınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.Selamlar.

Etiketler

Adil05' Alıntı:
Lvent Bey yeni ruhsatınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.Selamlar.

sağolun Adil bey :smiley:
inşaallah en kısa zamanda sizinde karavan olarak ruhsatı elinizde görürüz, selamlar

Levent bey, hayırlı olsun,
Yollarda görüşmek üzere, sağlıklı ve mutlu geziler.

Teşekkürler Levent bey.
Karavan, 25 günlük seyahat sonrası bakıma girdiğinden hafta sonu yaya kaldık. Nasip olursa diğer kamplarda beraber olmak istiyoruz.

Merhaba Levent Bey,
Birkaç aydır, bu sitedeki konuları okumaya çalışıyorum. O kadar da çok varki... Sakın yanlış anlaşılmasın, bu bir şikayet değil, memnuniyet.
Bu birkaç ayda yazdığım mesaj sayısı da sadece birkaç olmuştur.Benim türümde ki sessiz takipçilereden, çok memnuniyetle bahsedilmez genelde ama, insanın söyleyecek şeyi olmalı, okudukça olacak diye ümit ediyorum. Zaten bilgi birikimi söyleyecek şeye yetmiyorsa, söz gümüşse sükut altın değil midir.
Karavan sahibi olma planlarımla birlikte bu siteyi keşfettim. Çekmeliden, alkovenliye ordanda kamper bir karavan sahibi olmaya döndü fikirlerim. Önce satılık ikinci el karavanlara bakıyordum, aradığımı bulamadım, halada bakmaya devam ediyorum. Sıfır olmasını istedim, fiyatları bütçeme uygun gelmedi. Şimdi de siz yol gösterici dostları okuyup, tek başıma yapamam ama, profesyonel yardım alarak belkide bir kamper sahibi olabileceğimi düşünmeye başladım. Kısmet...
İstediğim karavan dört kişilik, wc, duş ve diğerleri... 15-17m3 olabilir...
Aslında amacım kendimden bahsetmek değildi ama tanışmak istedim. Benim derdim biraz daha başka...
"Kendi Karavanını Yapanlar" bölümüne önce Sayın Yusuf Aybek'i okuyarak başladım. Harikalar çıkarttı, karavanını tamamladı. Üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum ama bence de doğru olanı yaptı karavanını ev sahibi olmak adına sattı. Hayırlı olsun, ona da burdan selam olsun.
Sonra sizin serüvene başladım, ancak eklemiş olduğunuz hiçbir foto yerinde değil. 49. sayfaya geldim bir solukta, ama fotosuz olmuyor. Problem diyosunuz fotosuz anlaşılmıyor, çözdüm diyorsunuz seviniyorum sizin adınıza ama oda fotosuz anlaşılmıyor. Eğer bu yazı dizisi, sizden sonrakilere bırakılmış el kitabı kıvamında bir yazı dizisi olacak diye düşünülüyorsa, ben kendi adıma söyleyim, bu kitabı bu eksiğinden dolayı iyi kullanamıyorum.
Buaraya yazmamın dışında, "iletişim" başlığından mail atarak da bu durumu bildirdim. Umarım çözümü vardır.
Bu arada 49. sayfadan bu konuyu paylaşmak için bu sayfaya atlayınca, benim bilgi dağarcımın arası boş kaldı. Buna rağmen, birkaç sayfa geriye giderek ama heyecanı akışına saklamak için fazla okumadan, karavanınızı tamaladığınızı hatta tatile çıktığınızı anlıyorum. Geç midir, erken midir tam da bilemeden sizi kutluyor, sağlıkla mutlulukla karavanınızı kullanmanızı diliyorum.
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Sonra sizin serüvene başladım, ancak eklemiş olduğunuz hiçbir foto yerinde değil. 49. sayfaya geldim bir solukta, ama fotosuz olmuyor. Problem diyosunuz fotosuz anlaşılmıyor, çözdüm diyorsunuz seviniyorum sizin adınıza ama oda fotosuz anlaşılmıyor. Eğer bu yazı dizisi, sizden sonrakilere bırakılmış el kitabı kıvamında bir yazı dizisi olacak diye düşünülüyorsa, ben kendi adıma söyleyim, bu kitabı bu eksiğinden dolayı iyi kullanamıyorum.

Ben bütün fotoğrafları sorunsuz olarak görebiliyorum. Siz neden göremiyorsunuz anlamadım. Kullandığınız web tarayıcı ile ilgili olabilir mi? Benim kullandığım program Firefox.

İyi dileklerine teşekkürler, Yusuf Bey. Umarım bende, tüm arzu edenlerde bu dilekelerinle nasibimizi alırız...

Sayın Bekir Bey (TA2RX), ben Explorer9 kullanıyorum. Bugüne dek sorun olmamıştı ama, siz görüyorum diyorsanız, belli ki bu benimle, büyük olasılıkla da, kullandığım web tarayıcımla ilgili olmalı.
Yine de eğer sorun web tarayıcısı ise, explorer9 kullananların sitede bazen resimleri göremeyecek olması site için tuhaf bir kısıtlama değil mi ? Gezen Bilir sitesini çok zaman olmasa da, takip ederken öylesine benimsedim ki, böylesi bir kısıtlamanın olması ihtimali bile beni üzdü. Yine de çözümü olmasını umuyorum.
İlginize teşekkürler.
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Merhaba Levent Bey,
...
Sonra sizin serüvene başladım, ancak eklemiş olduğunuz hiçbir foto yerinde değil. 49. sayfaya geldim bir solukta, ama fotosuz olmuyor.
Alpaslan

Acaba dedim.
Ben de şimdi denedim,31 sayfayı 36.sayfayı tıkladım.Fotolar açıldı.
Ben de frefoks kullanıyorum.
Kolaylıklar dilerim.

bariscim' Alıntı:
Sayın Bekir Bey (TA2RX), ben Explorer9 kullanıyorum. Bugüne dek sorun olmamıştı ama, siz görüyorum diyorsanız, belli ki bu benimle, büyük olasılıkla da, kullandığım web tarayıcımla ilgili olmalı.
Yine de eğer sorun web tarayıcısı ise, explorer9 kullananların sitede bazen resimleri göremeyecek olması site için tuhaf bir kısıtlama değil mi ? Gezen Bilir sitesini çok zaman olmasa da, takip ederken öylesine benimsedim ki, böylesi bir kısıtlamanın olması ihtimali bile beni üzdü. Yine de çözümü olmasını umuyorum.

Sorun muhtemelen IE9'un uyumsuz olmasından kaynaklanıyordur. İlla IE kullanmak istiyorsanız daha eski bir sürümünü denemenizi öneririm. Microsoft'un sorunsuz bir program ürettiğini görmedim ki zaten bugüne kadar. :(

Haklısınız, benim explorer la ilgili olmalı. Ancak bir yol buldum. Resimlerin yerinde sadece bir nokta gözüküyor. Copy-Paste ile word'un içine fotograf sitede gözkmesede bu noktayı kopyaladığımda resim olarak yapıştırabiliyorum. Garip ama mikrosoft işte...

Takibe devam, yardımlara teşekkür...
Alpaslan

bariscim' Alıntı:
Merhaba Levent Bey,
Geç midir, erken midir tam da bilemeden sizi kutluyor, sağlıkla mutlulukla karavanınızı kullanmanızı diliyorum.
Alpaslan

Alpaslan bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, inşaallah sizide en kısa zamanda karavanınızla yollarda görürüz, beraber kamp yaparız, tarayıcınızı değiştirirseniz rahat edersiniz uğraşmadan resim ve yazıları aynı anda okursunuz, selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR