Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,155
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent beyin sayfası aracılığı ile Hoş geldin Alpaslan bey sizde aşınızı benim gibi kendi kendine yapanlardansınız sanırım bende 2 yıldır burdayım gerci bir karavanım henüz olmadı ama öncülerim sağolsunlar cok sıkı fikirler edindim

Etiketler

Levent Bey. Umarım en kısa zamanda karavancı kimliğimle görüşebilmek rastlaşabilmek , kamp yapabilmek umudu ile dileklerinizi paylaşıyorum. Teşekkürler...

Hoş bulduk Sayın Tugay58.
Benim ki de sizin gibi, yapan arkadaşlarımızdan birşeyler öğrenme çabası.
Ben kendimi, Levent Bey gibi, Yusuf Bey gibi ve henüz bloklarını okumadığım ancak sırada olan diğer kendi karavanlarını yapan arkadaşların yerine koyamıyorum. Elimden iş gelmez de değil ama bu öyle böyle bir iş değil ki. Ne kadar kolay anlatsalar da, tarafımdan yapılabilir gelmiyor. O nedenle öğrendiklerimi bizzat uygulamaktan ziyade alacağım veya yaptıracağım artık hangisi kısmetse, karavandan ne beklemeliyim, nelere bakmalıyım noktasında bilgimi artırmaya çalışıyorum. Elektriği, suyu tankı, döşemesi, perdesi, malzemesi... Nerden geçer, nasıl yapılmıştır gibi gibi...
Arkadaşların da eline koluna kalemine sağlık. Bıkmadan, yorulmadan hem yapıyorlar hem yazıyorlar... Sağolsunlar, var olsunlar. :smiley:

Alpaslan bey aramıza hoşgeldiniz.Umarım herşey gönlünüzce olur.

Hoşbulduk Sayın Seyyah54. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Alpaslan :smiley:

Alpaslan bey tesbitiniz cok doğru araştırmaya ve irdelemeye devam şunu belirtmeden gecemicem bu olayda ne kadar cok konuyu bire bir araştırırsak alınacak veya yapılacak bir karavanın o derecede iyi olacağı kanısındayım kolay gelsin selamlar...

bariscim' Alıntı:
Levent Bey. Umarım en kısa zamanda karavancı kimliğimle görüşebilmek rastlaşabilmek , kamp yapabilmek umudu ile dileklerinizi paylaşıyorum. Teşekkürler...

Arkadaşların da eline koluna kalemine sağlık. Bıkmadan, yorulmadan hem yapıyorlar hem yazıyorlar... Sağolsunlar, var olsunlar. :smiley:

Aramıza hoş geldiniz.

Sayın Tugay58, siz bir hayli yol almış olmalısınız. Ben daha çok başındayım.

Başlangıçta çok aceleciyidim. O hızla hemen bir karavan edinebilirim sanmıştım. Gel gelelim gönlümden geçene rastlamadığımdan, ara sıra denk geldiğimde ise bütçeme uyduramadığımdan rölantide bilgi artırımına giriştim. İyiki de öyle olmuş, neler neler varmış...
Her açtığım başlıktan, her okuduğum sayfadan bir dolu şey çıkıyor. Hele benim gibi konunun cahili olununca...

Hoş bulduk sayın Seyfettin Hoca (airboat), teşekkür ederim.

Umarım Levent Bey, blokunu tanışma ortamına dönüştürmüş olmama kızmaz. Bu arada hala karavanı ile ilgili yazı dizisinin ortalarındayım. Güle güle kullansın kendisi bitirdi ama ben hala onunla birlikte yapımdayım. Öyle detaylı ve resimlerle bezeli ki, kolay ilerlenmiyor. Bir yandan da notlar alıyorum. Dilerim biz henüz karavan sahibi olmayan heveslilere de yakın zamanda yapıyoruz-yaptırıyoruz-alıyoruz diyebilmek adına kendi blokumuzu açma şansı doğar.

Saygılar,
Alpaslan Yarar

Öğretmenim bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4.5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim....

bu cumartesi yiğidoya bakım yaptık yaza hazırladık, artık seyahata hazır,
fren bakımları yapıldı, ön diskler tornalandı, sol ön amartisör kafası değişti, lastik alıp ayakkabılarını yeniledik

DSC_0190.JPG

Levent yaza uzun bir yolculukmu var yoksa...Kolay gelsin..

Levent yaz hazırlığına başlamışsın.Yeni papuçlarda yakışmıştır.Güle güle kullan.

tango' Alıntı:
Levent yaza uzun bir yolculukmu var yoksa...Kolay gelsin..

inşaallah ama mümkün değil :D, sağolasın

seyyah54' Alıntı:
Levent yaz hazırlığına başlamışsın.Yeni papuçlarda yakışmıştır.Güle güle kullan.

sağolasın Ahmet ağbi, selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR