Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,887

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

bu haftasonuda verimli geçti, en başta kayar kapının çerçevesini ve ahşabını yaptım ve vernikleyip kapıya montajladım, sonrada jaluzisini monte ettim,

[attachment=1]
[attachment=2]

arkasından tavanın kumaşını kaplayıp montajladım, iki haftadır kadrolu çırak izinli olduğu için sağolsun Bülent(soyman)bey yardım etti :smiley:

[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC02263.jpg

DSC02264.jpg

DSC02253.jpg

DSC02254.jpg

DSC02256.jpg

.
[attachment=1]

şöför arkası camın jaluzisini takıp çerçeve çıtalarını montajladım,

[attachment=2]

arka kapının perdesini asabilmem için ahşab monte ettim, arka yüzü ahşap rengi ön yüzü ise gri kağıt desenimizden kapladık, korniş rayı montajı yapıldıktan sonra kullanmaya hazır hale gelecek

[attachment=3]
[attachment=4]

havalandırmanında rutuş çerçevesini monte ettim

[attachment=5]

bu haftada bu kadar :smiley:

DSC02257.jpg

DSC02262.jpg

DSC02258.jpg

DSC02260.jpg

DSC02261.jpg

Eline sağlık levent, arka perdeyi çift kat yapsaydın, soğukları unutma...

Yusuf, ağalığı bırakıp, "kaybolan ata yadigari meslekler" projesinde kalaycılığamı başladın.?

rtulun' Alıntı:
Eline sağlık güzel oluyor.

sağolasın Rıfat ağbi, tavanlar güzel oldu benimde hoşuma gitti :smiley:

atiladi' Alıntı:
Eline sağlık levent, arka perdeyi çift kat yapsaydın, soğukları unutma...

sağolasın Atilla ağbi, perdeyi yazlık ve kışlık olarak değiştireceğim :smiley:

yaybek' Alıntı:
Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş.
sağolasın Yusuf :smiley:

atiladi' Alıntı:
Yusuf, ağalığı bırakıp, "kaybolan ata yadigari meslekler" projesinde kalaycılığamı başladın.?

bunu kaçırmışım ????

atiladi' Alıntı:

Atilla abi ben orada odun ateşinde çay demliyormuş hissi vermeye çalışmışdım oysa ama anladınız foyamız çıktı meydana,ne yapalım evin borcunu bir an önce bitirip karavan alacak parayı kazanabilmek için ekstra iş ne olsa yapmaya başladım ;D

yaybek' Alıntı:
Atilla abi ben orada odun ateşinde çay demliyormuş hissi vermeye çalışmışdım oysa ama anladınız foyamız çıktı meydana,ne yapalım evin borcunu bir an önce bitirip karavan alacak parayı kazanabilmek için ekstra iş ne olsa yapmaya başladım ;D

:D :D :D
Yusuf sen ağalığa geri dön, züğürt müğürt ama ağa hiç değilse, hemde yakışmıştı yani ;)

eveet, haftasonu bizim yiğido taraklı'daydı, arkasına arkadaşınıda aldı ve kardeş kardeş seyahat ettiler, yeni yerler görüp sorunsuz eve döndüler,
-motosiklet taşıyıcımız testten sorunsuz geçti, yol şartları test için çok iyiydi, bir kısım yol inşaat halindeydi, köprüler geçtik, bozuk ve çukurlu yollar geçtik, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım, kendi adımıza sevindirici
-jaluzileri merak eden arkadaşlar içinde açık olarak seyehat etmemize rağmen ses yapmıyor arkadaşlar, gece uyurken içeri gözükmemesine rağmen hava akışını kesmemeside artı olarak gözlemledik
-cuma günü itibari ile buzdolabımızı 4,5 ayarda(6'ya kadar ayarlanabiliyor) çalıştırıp pazar sabahı buzlukta buz görünce 3'e düşürdüm, buzdolabımızda benim açımdan testi geçti

PICT0558.JPG

PICT0559.JPG

Ağzınızın tadı hep daim olsun Levent bey, şimdi keyif zamanı bütün yorgunlukların üzerine......

Saygılarımla

Rıza

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR