Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,101

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

berkcantp' Alıntı:
Bolu'yu iki teker de keşfedecek mi? Bakarsın komşuda pişer bize de düşer.

bu sefer gelemeyecek sanırım, yüklü olacağım :smiley:
yeğenleri getiriyorum kadro kalabalık ;)

buralpdi' Alıntı:
bu sefer gelemeyecek sanırım, yüklü olacağım :smiley:
yeğenleri getiriyorum kadro kalabalık ;)
Birşey kaçırdım anlaşılan... nereye gidiyorsun?

toffy' Alıntı:
Yiğido' nun Bolu resimleri?

bu hafta yiğido bolu sarıalan yaylasındaydı :smiley:, maltepeden tam 275km

DSC02346.jpg

DSC02354.jpg

DSC02355.jpg

DSC02357.jpg

DSC02360.jpg

Çok niyetlendim gelmeye fakat kısmet olmadı.

Karavancı arkadaşlarımın dikkatine... Aranıza yeni katıldım... Herkese merhaba diyorum... Bir konuda yardıma ihtiyacım var... Benim çekme ya da karavan her iki karavan çeşidinde de çizimlere ihtiyacım var bu konuda desteklerinizi bekliyorum... Selamlar..
:smiley:

Çizim, doğal olarak, hangi tür araç tercih ettiğinize göre değişecektir. Burada hemen her türlü araç için muhtelif örnekler var. Biraz zaman harcayıp hepsini tek tek incelerseniz aradığınızdan fazla bilgiye rahatça ulaşırsınız. Burası GERÇEKTEN bir ansiklopedi gibi.

yiğido bu haftasonu saroz körfezi - uzunkum plajındaydı,
yol maltepeden 275-300km, fakat istanbul'u baştan sona geçmek zorundasınız, buda trafik anlamına geliyor :(, gece gidip gelmek lazım yada haftaiçi, normalde üç saatte gidebileceğiniz yolu en az altı saatte katediyorsunuz,
saroz körfezini her zaman met ederlerdi ama gitmek nasip olmamıştı, deniz tek kelime ile harika, plajın hemen arkasında çam ağaçları olsa ben akdenizdeyim diyebilirim, çok temiz, dalgasız, mükemmel bir su sıcaklığı, ilk girerken soğuk olduğunu düşünüyorsunuz fakat içindende çıkmak istemiyorsunuz :smiley:, bol bol yüzdük, serinledik, ve dinlendik,
cumartesi akşamıda bizlere gözlem şenliğini sunan arkadaşlara çok teşekkürler, sabaha kadar resim çekmek ve gözlem yapmak için uğraştılar, ay yüzeyini ve satürn gezegenini görmek heyecanlıydı, gece kayan yıldızları seyrettik,
bu haftasonu yerinde ve denizinde etkisiyle (trafiğe rağmen) bir hafta tatil yapmış gibi hissediyorum

DSC02395.jpg

DSC02396.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR