Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,101
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Güneş panelin çalışıyor değilmi

Etiketler

marlon' Alıntı:
Ağzınızın tadı hep daim olsun Levent bey, şimdi keyif zamanı bütün yorgunlukların üzerine......

Saygılarımla

Rıza

kışa kadar eksiklere dokunmayacağım, yazın tadını çıkarmak istiyorum, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler Rıza bey

rtulun' Alıntı:
Güneş panelin çalışıyor değilmi

çalışıyor, bu yüzden akülerimiz hep tura çıkarken full dolu oluyor

Levent kardeşim.
Yollarda olduguna gore karavanın bıtmiş olmalı
Ne guzel olmuş Güle güle kullan.
Çok sevındım senın de bır karavanın oluşuna .
Ellerıne saglık.

Levent abi o dolabı ben 1 konumunda çalıştırıyordum fazlasıyle yetiyordu hatta üreticiside 1 de çalıştır diyordu gerçi akdenizde 1 yetmeyecektir o zaman sıcağa göre ayar yaparsın.

orbay74' Alıntı:
Levent kardeşim.
Yollarda olduguna gore karavanın bıtmiş olmalı
Ne guzel olmuş Güle güle kullan.
Çok sevındım senın de bır karavanın oluşuna .
Ellerıne saglık.

Mehmet ağbi eksiklikleri var ama hem gezeriz hem tamamlarız diyerek biz yollara çıktık, darısı senin başına , Allah sana güç kuvvet versin senide yollarda görelim, kısmet olurda senide yollarda görürsek bu camianın en mutlu günlerinden biri olacaktır, eski guruptan başlayıpta bitmeyen bir senin karavan kaldı, ha gayret ağbi seni yollarda görüp gururlanmak istiyoruz, selamlar

yaybek' Alıntı:
Levent abi o dolabı ben 1 konumunda çalıştırıyordum fazlasıyle yetiyordu hatta üreticiside 1 de çalıştır diyordu gerçi akdenizde 1 yetmeyecektir o zaman sıcağa göre ayar yaparsın.

Yusuf bu hafta bire alıp hiç kapatmadan denemek istiyorum bakalım panel ne yapacak

bizim yiğido bu haftasonunu şile-sofular köyü kamp ve piknik alanında geçirdi

DSC02276.jpg

DSC02277.jpg

DSC02278.jpg

DSC02281.jpg

DSC02282.jpg

Yiğido'nun gözlüklü resmini görünce biran yiğenim Berkcan'ı gördüm sandım, gerçi oda tabiki oda yiğenimiz Maşallah.

Kamp ve Karavan hayatını sevdirirsek daha insancıl, duygusal ve hoşgörülü oluyorlar.

berkcantp' Alıntı:
Yiğido'nun gözlüklü resmini görünce biran yiğenim Berkcan'ı gördüm sandım, gerçi oda tabiki oda yiğenimiz Maşallah.

Kamp ve Karavan hayatını sevdirirsek daha insancıl, duygusal ve hoşgörülü oluyorlar.

haklısın İlhan ağbi :smiley:
iki gün de olsa elektronik dünyalarından uzaklaştırmış olduk ;D

senin ve benim yeğende yiğido ama.............. biz karavanımıza yiğido ismini taktık İlhan ağbi :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Özür; Yeğeni görünce Yiğido konusunu atlamış oldum.

özürlük bir şey yok ağbi, Yiğido Sivas yöresinde er kişiye yiğit kişiye verilen lakapdır :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR