Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
akşam üstü Gökhan'ın mahalle baskısına dayanamayarak , sahile indik, tentenin açılışınıda yapmış olduk ;D
yağmur geçişlerinde tentemiz kendini kanıtladı, problemsiz oturduk,
Bülent tentenin tam açılmış hali
Levent yazacakdım da, oradan buradan aldığım fiyatlardan artık kafam karma karışık oldu, kesin olmamakla birlikde..Vincin fiyatını 145 TL diye hatırlıyorum...Perşembe pazarında ortadaki ışıkların orada yine yanlış hatılamıyorsam Fatih pasajı olcak makinacıların bulunduğu pasaja girince sağdan 3. dükkan gibi...
atiladi' Alıntı:
Levent yazacakdım da, oradan buradan aldığım fiyatlardan artık kafam karma karışık oldu, kesin olmamakla birlikde..Vincin fiyatını 145 TL diye hatırlıyorum...Perşembe pazarında ortadaki ışıkların orada yine yanlış hatılamıyorsam Fatih pasajı olcak makinacıların bulunduğu pasaja girince sağdan 3. dükkan gibi...
eğer doğru ise fiyat iyi, aracın ön tamponunun içine gizlenirse harika olur, bulunmasında fayda var, tek başına yeterli olmasa bile aracı kurtarmaya yardımcı olur
aslanahmet' Alıntı:
Zaten tahmin etmiştim. Sadece takılayım dedim Tenteyi ıslatmak için önümüzde daha çoook fırsatlar çıkar ;D
Fikir güzel. Ama benim kafamda üç konuda soru kaldı:
1. 0,85KW = 850Watt /12V = 70A. (Aküyü zorlamaz mı?)
2. 906/2000 Kg kapasite. (Ne demek? Dikeyde 906, yatayda 2000 Kg?)
3. Yalnız destek için kullanılacak ise, hem aracı sürüp hem vinci nasıl çalıştıracağız? (Gördüğüm kadarıyla harici bir kumandası var.)
Levent , usta dediğin çırağına iyi örnek olanıdır.Eline sağlık. Sağlıklı,mutlu günlerde kullanman dileğimdir.
Bana çok güzel örnekler sunuyorsun.Bülen te selamlar.