Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,326

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent seninde eline sağlık, yakınımda olduğun için senin tenteyi gözüme kestirdim.
Kamplarda benide tente kontenjanına eklersin umarım.
Selamlar.

Ellerine sağlık tente ayakları güzel olmuş. Güle güle gölgelen.

buralpdi' Alıntı:
bu cumartesi patlayan sağ-ön amortisörümü değiştirmek için sanayideydim, sağ amortisör+ amortisör üst rulman+hava filtresi değişti 180tl, araç aküsü kendini koyverdi mutlu 90amp akü 180tl bayılıp günüde bitirdik :smiley:,

İyi bayılmışsın ;D bayılma sırası bende :D

Levent tente güzel oldu, daha yapılacak işi var mı?

mehmet_mtrs' Alıntı:
Evet Levent kardeşim , baglantı ayaklarını oldukca saglam yapmışsın , güzel de görunuyor .
Bu ayakları alt yanından yuva icerisinde durabilme kabiliyeti olan ince bır cubuk demir oldugunu tahmin ediyorum. Gaergın kalması ve esintilerden etkılenmemesi için sanırım bir düşünceniz vardır . Rıfat bey kardeşimizin uyguladıgı önden ıp ilede gerilebilir , gelip geçişte takılmaya meydan vermemek açından branta altına (X) makas sıstemi ıle de desteklenebilir. Bence daha pratikligi amaçlandıgında önden iip ıle gerginlik veilmesi daha garantili ve kolay olabilirligidir. Bir yontem düşünmüş olduguna eminim.
Kolay gelsin. selamlar.

Mehmet ağbi rüzgarı düşününce iple germek daha sağlıklı diye düşünüyorum, selamlar :smiley:

atiladi' Alıntı:
Levent eline sağlık güzel oldu...Aşağı ekipmanları krom kullandın hiç bir şey olmazda, vida ve deliği sürekli çamur altında kalmasın diye, kullanılmadığı zamanlar yumuşak bir lastikden şapka gibi birşey takmaya çalışsan, mesela kauçukdan profil kapama lastikleri gibi bir şey uydurursan iyi olur...

çamur konusu benimde düşündüğüm bir konu ama çok da kafama takmıyorum, çok sıkıntı yaratırsa söylediğin gibi bir çözüm buluruz, selamlar :smiley:

zaloğlu' Alıntı:
Levent Ustam ellerine sağlık tentemiz çok güzel oldu.Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanman dileği ile.

sağolasın Nihat hocam :smiley:

güngör' Alıntı:
Levent seninde eline sağlık, yakınımda olduğun için senin tenteyi gözüme kestirdim.
Kamplarda benide tente kontenjanına eklersin umarım.
Selamlar.

tente altına giriş 5tl memnun oluruz ;D ;D ;D
lafı olmaz Levent hocam ne demek, selamlar

aslanahmet' Alıntı:
Ellerine sağlık tente ayakları güzel olmuş. Güle güle gölgelen.

İyi bayılmışsın ;D bayılma sırası bende :D

sağolasın Hakan hepberaber inşaallah :smiley:
iyi bayılmalar ;D, kartal oto san. mutlu akü taksitle haberin olsun

drares' Alıntı:
Levent tente güzel oldu, daha yapılacak işi var mı?

tentenin baş kısımdaki bar montajı kaldı, tente şuan sondan ve artadan bağlı, birde baş kısmına profilden bar yapıp montajını bitireceğim, selamlar

Levent güle güle kullan güzel olmuş artık çay içerken ıslanmak yok diyorsun :smiley:)

Eline sağlık Levent.Tenteni güle güle kullan.Tente altına giriş 5tl diyerek piyasayı düşürme(ben bi 35 lik düşünüyordum) ;) :D

erhan110' Alıntı:
Levent güle güle kullan güzel olmuş artık çay içerken ıslanmak yok diyorsun :smiley:)

Erhan ağbi sağolasın, herhalde ıslanmayız artık ;D

rtulun' Alıntı:
Eline sağlık Levent.Tenteni güle güle kullan.Tente altına giriş 5tl diyerek piyasayı düşürme(ben bi 35 lik düşünüyordum) ;) :D

sağol Rıfat ağbi, oda Ankara fiyatı herhalde ;D, ben sürümden kazanayım diyorum ;D

Rafet beyin tentesindede aynı şekil görüldüğüne göre, demekki geçerli sistem budur, ellerinize sağlık.

Aka' Alıntı:
Rafet beyin tentesindede aynı şekil görüldüğüne göre, demekki geçerli sistem budur, ellerinize sağlık.

şuanki mevcut malzeme ile evet, fakat yeni bir malzeme bulunursa sistem değişecektir :smiley:, selamlar

bu haftasonu logomuzdan memnun değildik, istediğimiz şekilde yapılmadığı için çıkartmaları söküp yüzeyi temizledik, dişi kalıp çıkartıp kaportamıza yapıştırdık ve boya ile logomuzun şeklini verdik, renk atma işi bitince üstlerine vernik atarak boyanın ömrünü uzattık, Bülent ağbininde ellerine sağlık sağolsun ne zaman çağırsam hemen gelip yardımlarını esirgemiyor, resimler

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

boş kalan vakitlerde de tentenin son bağlantı barını yaptık,

DSC02797.jpg

DSC02798.jpg

DSC02799.jpg

DSC02800.jpg

DSC02803.jpg

.
[attachment=1]
[attachment=2]

pazar günü barın montajını yapıp tenteyi bağladık,

DSC02804.jpg

DSC02806.jpg

DSC02808.jpg

DSC02809.jpg

DSC02810.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR