Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 400,616
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

akşam üstü Gökhan'ın mahalle baskısına dayanamayarak :D, sahile indik, tentenin açılışınıda yapmış olduk ;D
yağmur geçişlerinde tentemiz kendini kanıtladı, problemsiz oturduk,
Bülent tentenin tam açılmış hali :smiley:

DSC02820.jpg

DSC02821.jpg

Görüntü0464.jpg

Etiketler

Artık masayı bekliyoruz...Sıra masada...
Sonrada ben şahsi olarak Levent-Murat ikilisinden bir parça, ön tampona 12v mini bir vinç, bekliyorum....

http://www.netlift.com.tr/web_14026_1/product_focus.aspx?category_id=64&product_id=999

12v mini vinç.jpg

mhmtabi' Alıntı:
Levent bey, maşallah bu iş de bitti :D sırada bir şey kaldımı ::smiley:

ana iş olarak oturma gurubumuzun masası ve banyomuzun lavobosu kaldı :smiley:, selamlar

atiladi' Alıntı:
Sonrada ben şahsi olarak Levent-Murat ikilisinden bir parça, ön tampona 12v mini bir vinç, bekliyorum....

http://www.netlift.com.tr/web_14026_1/product_focus.aspx?category_id=64&product_id=999

masa ve lavaboyu hallettikten sonra neden olmasın ;)
bari fiyatınıda yazsaydın Atilla ağbi :smiley:

Levent hızına yetişilmiyor.Kolay gelsin.Tente süper.Benim yeni araç içinde fikirlerini bekliyorum.

Levent, her şey çok güzel olmuş.

Olmuş da bu tentenin açılışından bizim niye haberimiz olmadı ;) :smiley:

tango' Alıntı:
Levent hızına yetişilmiyor.Kolay gelsin.Tente süper.Benim yeni araç içinde fikirlerini bekliyorum.

Tanju maltepe buluşmasına gel mutlaka, sana orada canlı projeler üretiriz ;), selamlar

aslanahmet' Alıntı:
Levent, her şey çok güzel olmuş.

Olmuş da bu tentenin açılışından bizim niye haberimiz olmadı ;) :smiley:

Hakan çok ani oldu, kusura bakma :-[

Levent yazacakdım da, oradan buradan aldığım fiyatlardan artık kafam karma karışık oldu, kesin olmamakla birlikde..Vincin fiyatını 145 TL diye hatırlıyorum...Perşembe pazarında ortadaki ışıkların orada yine yanlış hatılamıyorsam Fatih pasajı olcak makinacıların bulunduğu pasaja girince sağdan 3. dükkan gibi...

atiladi' Alıntı:
Levent yazacakdım da, oradan buradan aldığım fiyatlardan artık kafam karma karışık oldu, kesin olmamakla birlikde..Vincin fiyatını 145 TL diye hatırlıyorum...Perşembe pazarında ortadaki ışıkların orada yine yanlış hatılamıyorsam Fatih pasajı olcak makinacıların bulunduğu pasaja girince sağdan 3. dükkan gibi...

eğer doğru ise fiyat iyi, aracın ön tamponunun içine gizlenirse harika olur, bulunmasında fayda var, tek başına yeterli olmasa bile aracı kurtarmaya yardımcı olur

aslanahmet' Alıntı:
Zaten tahmin etmiştim. Sadece takılayım dedim :D Tenteyi ıslatmak için önümüzde daha çoook fırsatlar çıkar ;D

her zaman ;)

Levent titizliğine ve üretkenliğne hayranım. Hepsi çok güzel olmuş, eline sağlık :smiley: :smiley:

Evet Levent, yayla gezilerinde, ıslak çimlerde patinaja düştüğünde yardım etse yeter, bende yeni karavanda kesinlikle takacağım.....

Levent,tenteyi açtığında yağmur yağıyormuydu.
yağmur resitali altında oturmak......... ;)

Levent hocam;
Çalışma ve iş bitirme azmine hayran olduğumu söylemiş miydim? :smiley:
selamlar.
s40.gif

atiladi' Alıntı:

Fikir güzel. Ama benim kafamda üç konuda soru kaldı:
1. 0,85KW = 850Watt /12V = 70A. (Aküyü zorlamaz mı?)
2. 906/2000 Kg kapasite. (Ne demek? Dikeyde 906, yatayda 2000 Kg?)
3. Yalnız destek için kullanılacak ise, hem aracı sürüp hem vinci nasıl çalıştıracağız? (Gördüğüm kadarıyla harici bir kumandası var.)

Levent , usta dediğin çırağına iyi örnek olanıdır.Eline sağlık. Sağlıklı,mutlu günlerde kullanman dileğimdir.
Bana çok güzel örnekler sunuyorsun.Bülen te selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR