Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,319

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Eline saglik. Bu tente cok keyifli olacak. Bence demligini buyutmenin zamani geldi.

Levent güle güle kullan .Açıklamaların için teşekkürler.En kolayı kopya çekmek. ;D ;D ;D
Bugün kısmetse siparişi veriyorum.İlgilenirsen sevinirim.

rtulun' Alıntı:
Levent kolay gelsin.

sağol Rıfat ağbi

berkcantp' Alıntı:
Hemen arayışa geçiyorum..

sanada aldım ama bir türlü görüşemedik İlhan ağbi

insel' Alıntı:
Eline saglik. Bu tente cok keyifli olacak. Bence demligini buyutmenin zamani geldi.

yapma yaw ::smiley:

zaloğlu' Alıntı:
Levent güle güle kullan .Açıklamaların için teşekkürler.En kolayı kopya çekmek. ;D ;D ;D
Bugün kısmetse siparişi veriyorum.İlgilenirsen sevinirim.

ilgilenirim Nihat ağbi merak etme

yaybek' Alıntı:
Usta ellerine sağlık çok pratik çözümler olmuş.

yokluk malum, mecburiyetten :D

İstenıldığinde korunmanın bir yolu bulunabılıyor olmanın otesınde ıhtıyacı karşılayabilecek kadar da fonksiyonellıkler yapılabiliyor amatörce de olsa.
Karavancılıgın ozündekı "gerektiginde başının çaresine bakabilmek" olgusunu , keyf alınan bir profesyonellik olduğuna ınanmıışlığımdan bu dogrultuda beceri ve gayretlerını sergileyen dostlara teşekkürler Eline saglık Levent kardeşim.

mehmet_mtrs' Alıntı:
İstenıldığinde korunmanın bir yolu bulunabılıyor olmanın otesınde ıhtıyacı karşılayabilecek kadar da fonksiyonellıkler yapılabiliyor amatörce de olsa.
Karavancılıgın ozündekı "gerektiginde başının çaresine bakabilmek" olgusunu , keyf alınan bir profesyonellik olduğuna ınanmıışlığımdan bu dogrultuda beceri ve gayretlerını sergileyen dostlara teşekkürler Eline saglık Levent kardeşim.

TA2RX' Alıntı:
Akıllıca çözümler. Not aldık. Devam...

çok teşekkürler :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Teşekkürler, uygun bir ortam yaratmak lazım.

karavanda zaten, buluştuğumuz an senin :D

bugün hava soğuk olmasına rağmen çalıştım, aracın içinde ısı 9 dereceydi, üşümemek için kat kat giyindim robot gibi çalışmak zorunda kaldım ama üşümedim :D kayar kapının alt ön tarafının fitile tam oturmadığını oradan ışık geldiğini tespit etmiştim, uzun bir uğraştan sonra kapının tamamen fitillere oturtmayı başardım, artık hiçbir yerden ışık gözükmüyor, bütün rulman ve yataklarınıda yağladım, kapı artık çok kolay ve rahat kapanmaya başladı, kalan zamandada tentenin ayaklarını aracın eteklerine bağlayacak flanşlarını hazırladım,

DSC02770.jpg

DSC02771.jpg

DSC02772.jpg

Levent ustam kolay gelsin.Nasıl oldun.
Adım adım takip ediyorum.Bu nasıl bir sevgi hasta hasta bile çalışıyorsun.
Geçmiş olsun.

zaloğlu' Alıntı:
Levent ustam kolay gelsin.Nasıl oldun.
Adım adım takip ediyorum.Bu nasıl bir sevgi hasta hasta bile çalışıyorsun.
Geçmiş olsun.

sağolasın Nihat ağbi çok sıkıldım yatmaktan :smiley:, %80 topladım kendimi berbat bir gripti, bayram izini boşa geçti

Hastamıydın Levent. Farkında değildim. Ben de neden 2-3 gündür Levent'in sesi çıkmıyor diyordum. Geçmiş olsun.

Çalışmaların kolay gelsin. Tentenin son halini merakla bekliyorum.

Benim de sürgülü kapının bir yerinde fitil kapıyla örtüşmüyor. Bir buluşmada beraber bakalım. Bana yol göster :D

aslanahmet' Alıntı:
Hastamıydın Levent. Farkında değildim. Ben de neden 2-3 gündür Levent'in sesi çıkmıyor diyordum. Geçmiş olsun.

Çalışmaların kolay gelsin. Tentenin son halini merakla bekliyorum.

Benim de sürgülü kapının bir yerinde fitil kapıyla örtüşmüyor. Bir buluşmada beraber bakalım. Bana yol göster :D

bayramı grip geçirdim sağolasın, takım çantası benle geziyor zaten ;D, hallederiz ;), soğuk gelmeye başlayınca açık yerleri kapatmaya başladık ;D

geçmiş olsun, neyse atlatmışsınız çalışmalardan belli oluyor :smiley:
kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR