Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,315
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

gezmen' Alıntı:
Komşudaki tenteyi gördüğünde, "Lamba yandı bende" demiş Levent Usta; işte "usta ayrımı" burada ortaya çıkıyor. Sonuçta bir deney bu; güle güle kullanın tentenizi.. :smiley:

Cavid Sezen

TA2RX' Alıntı:
Levent bey,

Tentenin hikayesi güzel. Sakıncası yoksa maliyeti konusundaki bilgiyi de paylaşır mısınız?

Cavid hocam imalatçı bu kasedi saçaklık olarak imal etmiş biz ise tente olarak kullanacağız :smiley: eee ''yokluk adamı nucit yapar'' ;D
bir çok arkadaşımızın işini görecek eminim, çok araştırma yaptım omnistor tarzı bir tente alabilmek için ama fiyatları konusunda yanına yaklaşamadık, bence tek kusuru açma kolları yok, mevcut kollar ise çok kalın,ağır ve kaba, ilerde uygun kollar bulunursa onuda monte edebiliriz, ben bu halinede razıyım,
ayaklarının montajını yaptıktan sonra açılmış resminide yükleyeceğim,
-fiyat makul, (400tl)
-görüntü süper
-tente kaset içinde, ıslanmaz, dış etkenlere karşı korunaklı,
-istediğiniz renk ve desende tente kumaşını diktirebiliyorsunuz
-tente yırtılsa, kaset kısmı bozulsa yedek parça sıkıntısı yok ve ucuz
-iç içe geçen alüminyum fırça sapları kullanarak açılmasıda kolay
-hafif (max15kg)

selamlar :smiley:

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Levent, çay hakkın saklı kalsın. Ne zaman istersen ara, müsait olursam evinin önüne gelir, çay demleyip, ikram ederim.

tamam alacak defterine not aldım Hakan ;D ;D ;D
selamlar :smiley:

Levent abi tenten hayırlı olsun. karavanın eksiği ihtiyacının bitmeyeceğini öğrendik ama tente ıvır zıvırın ötesinde büyük bir ihtiyaç gerçekten. güneş panleine bol güneş sana ise bol gölgeli geziler dilerim.

wankel' Alıntı:
Levent abi tenten hayırlı olsun. karavanın eksiği ihtiyacının bitmeyeceğini öğrendik ama tente ıvır zıvırın ötesinde büyük bir ihtiyaç gerçekten. güneş panleine bol güneş sana ise bol gölgeli geziler dilerim.

çok teşekkürler Mahmut, iyi dileklerin hepimiz için geçerli, selamlar :smiley:

buralpdi' Alıntı:
ayaklarının montajını yaptıktan sonra açılmış resminide yükleyeceğim,
-fiyat makul, (400tl)

Bitmek bilmez sorulara devam ;D

Bu fiyata montaj dahil mi?
Tavana nasıl sabitlediğinizin fotoğraflarını da yükler misiniz?

TA2RX' Alıntı:
Bitmek bilmez sorulara devam ;D

Bu fiyata montaj dahil mi?
Tavana nasıl sabitlediğinizin fotoğraflarını da yükler misiniz?

Bekir bey fiyata montaj dahil değil, aşşağıdaki linkte resimlerde görebilirsiniz, gerekirse uygun zamanda daha detaylı resim çekerim, selamlar

zentoz' Alıntı:
Abi tente, logo süper olmuş aklınla bin yaşa...

sağolasın Özgür :smiley:

züğürt gezençi' Alıntı:
Güle güle kullan levent usta. :smiley: Logonun dalga kıvrımı sağ tarafta değilmiydi.. ;D ;D

valla dikkatinizdende bir şey kaçmıyor :D, böyle olmamışmı :smiley:
çok teşekkürler, selamlar

buzdolabı kapağının açılma sorununa pratik ve ucuz çözüm 5tl, yapı marketlerde çocuk kilidi olarak satılıyor, çeşitleri mevcut,

DSC02725.jpg

DSC02726.jpg

DSC02727.jpg

koçtaştan 9.50tlx2 3m uzayabilen fırça sapı aldım sonra ayak montaj çalışmalarına başladık, öncelikle yapı markette bu civatayı buldum bunu tentenin ön kısmına adepte etmeye çalışıyorum, üzerindeki vida ön alüminyum çıtanın içine geçen fitile plastik kapağı tutturmak için vidalanmış, doğal olarak fitil bu vidayı sağlam bir şekilde tutmuyor,
tentemizin kumaşı ve rengi

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

ayakları bu şekilde tenteye bağlamayı düşünüyorum

[attachment=4]
[attachment=5]

DSC02754.jpg

DSC02743.jpg

DSC02741.jpg

DSC02742.jpg

DSC02758.jpg

ayakların alt tarafını araca bu aparatlarla bağlayacağım, bu bağlamda tornada parça yaptırdım,
bu parçalar tekneler için tente malzemeleri,

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC02749.jpg

DSC02750.jpg

DSC02751.jpg

DSC02752.jpg

DSC02753.jpg

Çok güzel, Fırça saplarını boyarsanız daha şık durur bence..

Ayrıca buzdolabı kilidi bilgisi için teşekkürler bir kenarıya not aldım.. Yazın karavanda geçici olarak büro tipi buzdolabı kullanmıştım her sert frenin ardından buzluktaki buzları yerlerden topladım karavan içerisinden, Sonra dönüşte bantladım kapağı, Ama bu sefer de buzdolabı üzerinde bant leke bırakmıştı..

bu operasyon dahilinde ayakların uç kısımlarının içine somunlar koydum, önce bir sac parçasına sumunları kaynatıp sonra bu sacları kıvırarak somuları tutması için perçinledim, tenteyi açarken önce uç kısımlarını vidalayacağım sonra arka kısımlarını araca takacağım,

DSC02745.jpg

DSC02744.jpg

DSC02746.jpg

DSC02747.jpg

DSC02748.jpg

halilo11' Alıntı:
güzel bir tasarım baya kişinin işine yarar diye düşünüyorum bilgi için teşekkürler

yugun' Alıntı:
Çok güzel, Fırça saplarını boyarsanız daha şık durur bence..

Ayrıca buzdolabı kilidi bilgisi için teşekkürler bir kenarıya not aldım.. Yazın karavanda geçici olarak büro tipi buzdolabı kullanmıştım her sert frenin ardından buzluktaki buzları yerlerden topladım karavan içerisinden, Sonra dönüşte bantladım kapağı, Ama bu sefer de buzdolabı üzerinde bant leke bırakmıştı..

çok teşekkürler arkadaşlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR