buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Cavid hocam imalatçı bu kasedi saçaklık olarak imal etmiş biz ise tente olarak kullanacağız eee ''yokluk adamı nucit yapar'' ;D
bir çok arkadaşımızın işini görecek eminim, çok araştırma yaptım omnistor tarzı bir tente alabilmek için ama fiyatları konusunda yanına yaklaşamadık, bence tek kusuru açma kolları yok, mevcut kollar ise çok kalın,ağır ve kaba, ilerde uygun kollar bulunursa onuda monte edebiliriz, ben bu halinede razıyım,
ayaklarının montajını yaptıktan sonra açılmış resminide yükleyeceğim,
-fiyat makul, (400tl)
-görüntü süper
-tente kaset içinde, ıslanmaz, dış etkenlere karşı korunaklı,
-istediğiniz renk ve desende tente kumaşını diktirebiliyorsunuz
-tente yırtılsa, kaset kısmı bozulsa yedek parça sıkıntısı yok ve ucuz
-iç içe geçen alüminyum fırça sapları kullanarak açılmasıda kolay
-hafif (max15kg)
selamlar
gezmen' Alıntı:Komşudaki tenteyi gördüğünde, "Lamba yandı bende" demiş Levent Usta; işte "usta ayrımı" burada ortaya çıkıyor. Sonuçta bir deney bu; güle güle kullanın tentenizi..
Cavid Sezen
TA2RX' Alıntı:Levent bey,
Tentenin hikayesi güzel. Sakıncası yoksa maliyeti konusundaki bilgiyi de paylaşır mısınız?
Cavid hocam imalatçı bu kasedi saçaklık olarak imal etmiş biz ise tente olarak kullanacağız eee ''yokluk adamı nucit yapar'' ;D
bir çok arkadaşımızın işini görecek eminim, çok araştırma yaptım omnistor tarzı bir tente alabilmek için ama fiyatları konusunda yanına yaklaşamadık, bence tek kusuru açma kolları yok, mevcut kollar ise çok kalın,ağır ve kaba, ilerde uygun kollar bulunursa onuda monte edebiliriz, ben bu halinede razıyım,
ayaklarının montajını yaptıktan sonra açılmış resminide yükleyeceğim,
-fiyat makul, (400tl)
-görüntü süper
-tente kaset içinde, ıslanmaz, dış etkenlere karşı korunaklı,
-istediğiniz renk ve desende tente kumaşını diktirebiliyorsunuz
-tente yırtılsa, kaset kısmı bozulsa yedek parça sıkıntısı yok ve ucuz
-iç içe geçen alüminyum fırça sapları kullanarak açılmasıda kolay
-hafif (max15kg)
selamlar