Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
İstenıldığinde korunmanın bir yolu bulunabılıyor olmanın otesınde ıhtıyacı karşılayabilecek kadar da fonksiyonellıkler yapılabiliyor amatörce de olsa.
Karavancılıgın ozündekı "gerektiginde başının çaresine bakabilmek" olgusunu , keyf alınan bir profesyonellik olduğuna ınanmıışlığımdan bu dogrultuda beceri ve gayretlerını sergileyen dostlara teşekkürler Eline saglık Levent kardeşim.
mehmet_mtrs' Alıntı:
İstenıldığinde korunmanın bir yolu bulunabılıyor olmanın otesınde ıhtıyacı karşılayabilecek kadar da fonksiyonellıkler yapılabiliyor amatörce de olsa.
Karavancılıgın ozündekı "gerektiginde başının çaresine bakabilmek" olgusunu , keyf alınan bir profesyonellik olduğuna ınanmıışlığımdan bu dogrultuda beceri ve gayretlerını sergileyen dostlara teşekkürler Eline saglık Levent kardeşim.
bugün hava soğuk olmasına rağmen çalıştım, aracın içinde ısı 9 dereceydi, üşümemek için kat kat giyindim robot gibi çalışmak zorunda kaldım ama üşümedim kayar kapının alt ön tarafının fitile tam oturmadığını oradan ışık geldiğini tespit etmiştim, uzun bir uğraştan sonra kapının tamamen fitillere oturtmayı başardım, artık hiçbir yerden ışık gözükmüyor, bütün rulman ve yataklarınıda yağladım, kapı artık çok kolay ve rahat kapanmaya başladı, kalan zamandada tentenin ayaklarını aracın eteklerine bağlayacak flanşlarını hazırladım,