Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,260

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Karavanı olanlar geziyor, biz hala çakılı kadro buradayız :mad: :mad: :mad:
Hoş geldin levent usta :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Karavanı olanlar geziyor, biz hala çakılı kadro buradayız :mad: :mad: :mad:
Hoş geldin levent usta :smiley: :smiley: :smiley:

daha önce gezdiklerine say ;D ;D ;D
o zamanda bizim karavanımız yoktu ;D ;D ;D
hoşbulduk Haşmet ustam :smiley:, sende gelişmeler ne alemde, geleli bir hafta oldu ama izindeyken bir aylık iş biriktirmişler sağolsunlar, son üç gündür k...m yer görmedi

buralpdi' Alıntı:
daha önce gezdiklerine say ;D ;D ;D
o zamanda bizim karavanımız yoktu ;D ;D ;D
hoşbulduk Haşmet ustam :smiley:, sende gelişmeler ne alemde, geleli bir hafta oldu ama izindeyken bir aylık iş biriktirmişler sağolsunlar, son üç gündür k...m yer görmedi
Tatile çıkandan intikam son damlasına kadar alınır! :D :D :D
Ben bıraktığın noktadayım, hiç bir şeye elimi süremedim. Oğlumun sınav sonucu ve tercihleriyle uğraştım. :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Tatile çıkandan intikam son damlasına kadar alınır! :D :D :D
Ben bıraktığın noktadayım, hiç bir şeye elimi süremedim. Oğlumun sınav sonucu ve tercihleriyle uğraştım. :smiley: :smiley: :smiley:

valla doğru söylüyorsun işyeri sonuna kadar intikamını alıyor, bir hafta izine çıktık, normalde ayda iki sevkiyatımız vardı, geleli 15 gün oldu altı sevkiyat yaptım :(

Levent bey, biraz bakındım ama yazmışsanızda gözümden kaçtı demekki, acaba şu malzeme nedir...

DSC01493.jpg

Aka' Alıntı:
Levent bey, biraz bakındım ama yazmışsanızda gözümden kaçtı demekki, acaba şu malzeme nedir...

Sayın Aka kayrak taşı, taş döşedik

şaka :smiley:........... bildiğiniz pvc yer döşemesi,
selamlar

Levent bey burdan (Trabzondan) geçtiniz haberimiz olmadı
bir bardak karavancı çayınızı içecektik bize çok gördünüz.
çayınızda nasip olmadı .telefonumuzda yazmııştık forma

amiral' Alıntı:
Levent bey burdan (Trabzondan) geçtiniz haberimiz olmadı
bir bardak karavancı çayınızı içecektik bize çok gördünüz.
çayınızda nasip olmadı .telefonumuzda yazmııştık forma

Sayın Amiral plansız programsız yola çıktık, vakit darlığı sebebi ile de kendi akrabalarımızdan bile(uğramamız gereken) birçok kişiye uğrayamadık, bir çok kişiyi darılttık, kusura bakmayın, birdaki sefere inşaallah

havaların ısınması ile birlikte imalata ara vermiştik, bayram hazırlığı çerçevesinde bu haftasonu motosiklet askısının eksik olan plakalık ve stoplarını hallettim

DSC02605.jpg

DSC02607.jpg

DSC02608.jpg

DSC02609.jpg

DSC02610.jpg

hazır çırağı bulmuşken seni tatile götüreceğim diyerek kandırıp çalıştırdık :smiley:

DSC02611.jpg

DSC02612.jpg

DSC02613.jpg

DSC02614.jpg

Güzel oldu elinize sağlık, şimdi sıra tenteye geldi, kafalarda bir çalışma varmı.?

atiladi' Alıntı:
Güzel oldu elinize sağlık, şimdi sıra tenteye geldi, kafalarda bir çalışma varmı.?

Sağolasın Atilla ağbi :smiley:, öncelikle panel işini halledeceğim, öncelik elektrik sorununu çözmek daha sonra tenteye sıra gelecek

Cumartesi günü, y.dudullu da bir alkovenliye, tavan büyük panele uygun olmadığı için, 4x80watt panel+PR 20-20amp regülatör+600watt tam sinnüs inverter+2x165 jel akü montajı yaptım, dönüşte sana uğrayıp araçları yanyana çekip benim regülatör değerlerini not edip sonra regülatörü söküp senin araca takarak oto kontrol yapmayı düşünüyordum, iş uzadı uğrayamadım...

atiladi' Alıntı:
Cumartesi günü, y.dudullu da bir alkovenliye, tavan büyük panele uygun olmadığı için, 4x80watt panel+PR 20-20amp regülatör+600watt tam sinnüs inverter+2x165 jel akü montajı yaptım, dönüşte sana uğrayıp araçları yanyana çekip benim regülatör değerlerini not edip sonra regülatörü söküp senin araca takarak oto kontrol yapmayı düşünüyordum, iş uzadı uğrayamadım...

iyi olurmuş, bende çalıştım zaten görüşürdük en azından :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR