Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Atilla abicim hayırlısı olsun .... Çok güzel bir karavan ortaya çıkartacağına inanıyorum..Şimdiden Allah kolaylık versin...Ama bu aşamalar bile sizin için çok keyifli olacağına inanırım.Ben denizci biriyim...teknemde var....Hep tekne için düşünürdüm ihtiyaçlarıma cevap verecek bir tekneyi sıfırdan yaptırmayı....Bu da böyle birşey olduğundan zevkin için döşemek bir başka güzel.....

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

atiladi' Alıntı:
Teşekkür ederim Bicik, malesef avrupa yakasında avcılardayım, Yusufla komşu sayılacak kadar yakın oturuyoruz, yapım aşamalarında ziyaretini yinede beklerim...Adana osmaniye'de tanıdığım bicik'ler vardı, yoksa sende onlardanmısın....

Doğrudur..Bende Osmaniye'deki Bicik'lerdenim.
Konuyu takip edeceğim. Siz yapıma başladığınızda ziyaretinize gelirim..

Atilla Bey, aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. En önemli adımı atmışsın. Zamanla da inşallah gönlüne göre karavana çevirirsin.

Ok.. Atilla sen startı ver ben hazırım..

mseref ve serkanguranc, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, ilk önce bol bol çalışmak gerekecek....

Teşekkür ederim Hakan, çalışmak için önümüzde koca bir sonbahar ve kış olacak...

Hayırlı olsun Atilla Bey. Siz, bizim çoğunluğumuz gibi çadırdan gelip direk karavancılık oynamaya başlamadığınız için tecrübelerinizle güzel bir eser ortaya çıkacağına eminiz. Umarım malzemeniz, zamanınız ve sabrınız her zaman olur.

Teşekkür ederim, bartek...Ortaya güzel bir eser çıkarmaya çalışacağız.... 7/24 zaman bol var, sabır desen, taş olsa çatlar, sorun sadece duygusal, sorun duygusal olunca işi biraz zamana yaymak gerekiyor, yoksa 30-60 gün de ortaya çıkarırız, herkesde yapılanı seri bir şekilde takip eder ama, 8-10 aya yayılarak çalışacağımızı sanıyorum....

Atilla bey öncelikle hayırlı olsun diyorum. Uzun bir çekme karavan deneyiminizden sonra camper türüne geçerek bizlere adeta yol gösteriyorsunuz. Sizin çekme karavan konusundaki tasarım ve ustalığınızı camper türünde de devam ettireceğiniz ve daha ileri götüreceğinizden şüphemiz yok.
Topikte bir fikir cimnastiği olsun mantığı ile soruyorum: Tasarımınız hazır mı yoksa hazırlanacak mı? 4 kişinin aynı anda istedikleri zaman yatması ve yataklar açıkken olsa gerek aynı anda hem buzdolabının kapısını açarak, hem duşun kapısını açarak, hem dış kapıyı açarak hem de masada oturarak o alanları kullanabilmeleri için çok orjinal bir tasarımınız var demektir. Merakla bekliyoruz.

Uzun soluklu bir film gibi düşünelim. :D

Atila Bey,
Aracınızı aldığınza çok sevindim. Bir karavan yapım serüveni , biz karavn yapacaklar için sonsuz teçrübe demek. Şimdiden çok güzel bir iş çıkacağına inanıyorum. Kolay gelsin. Başarılar dilerim.

Allahhhh karavan grubu coştu bir kere,gerçekten son zamanlar baya bir bereketli geçiyor,herkes yavaş yavaş yeni arkadaşına kavuşuyor,Atilla hocam senin adına çok sevindim,aceleye gerek yok tadını çıkara çıkara..

Atilla bey, aracınız hayırlı ve uğurlu olsun,gönlünüze göre tamamlayıp sağlık ve mutlulukla kullanmanızı dilerim.

Atilla Bey,uzun bir süre bu topiğin açılmasını beklemişsiniz, ne güzel.iİlk adımı atmış olmanız inanın kendim başlangıcı yapmışım gibi sevindirdi beni.Başladığmdan beri sizden konuyla ilgili çok şey öğrendğimi itiraf etmeliyim.Eminim tüm arkadaşlar ortaya çıkaracağınız eserinizin tüm aşamalarında yeni şeyler öğrenecekler , tabii ben de.

Kolaylıklar diliyor,tüm yapım aşamalarını bizimle paylaşacağınız günleri bekliyoruz.

Fethiye'den selamlar sevgiler.

İyi temennileriniz icin tesekkur ederim...Muhtemelen bir ay sonra işe başlıyacagım....Bu hafta sonu karabigadaki bizim kampingde olacagım oradada bir sürü
yapılacak iş birikdi..

Arayışınızın güzel bir araçla noktalanmasına sevindim.Yapımı biten ve hala devam eden arkadaşların arasına deneyimli ve becerikli üstadın da dahil olması forumu daha zengin hale getireceğine,heyecanla bekleyip takip edileceğine eminim.Şimdiden Allah kolaylık ve sağlık versin.Darısı arzu edenlerin başına(bizlerede).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri