Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan findikim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,713
Zemin ve tavanın kaplanmış hali

20140919_130754.jpg

Etiketler

Duvar ve tavan birleşiminde kablo döşemek için çok uygun kanallar var. Bu yüzden bu kısımlar tüm tesisat işleri bittikten ve sistemin %100 hatasız çalıştığına emin olunduktan sonra kapatılacak.

Buzdolabı, mikrodalga fırın ve elektrikli fırın yerlerine konarak test yapıldı. Şu anki sistem hem buzdolabını hemde mikrodalgayı aynı anda çalıştırıyor. Mikro dalga çalışırken invertör kapasitesi %70 olarak gözüküyor. Ama zaten mikrodalga bir kaç dakika kullanım için. Bence aküden beslenmemesinde hiç bir sebep yok. Defalarca bişiyler ısıttık (börek çörek kahve) akü seviyesinde azalma bile olmadı.

20141005_145026.jpg

Unutmadan bu karavanın yaparken bana yardım eden kardeşim Emre ye (1. Resim), Yaz tatilini taşyünü yapıştırarak geçiren yeğenim Enes e (2. Resim), Çay ve böreklerle manevi destek veren biricik dostum ve ortağım Prof.Dr. Aydın Akan a (3. Resim) teşekkür ederim.

İhsan bey aracınız hayırlı olsun. Ben de 15mt Dukato düşünüyorum. Onun için sizin aracın dönüşümü bana da güzel bir referans olacaktır. Tez zamanda bitirip keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim.

Güle güle kullanın. Yazınız oldukça motive edici. Ben bile kendim yapabilirim diye düşünmeye başladım :D

Kolay gelsin

Hasan

Anlattıklarınızı okuyunca karavanı iki günde bu hale getirmişsiniz gibi geldi bana. Üste üç havalandırma Türkiye şartları için ideal bir çözüm.Hayırlı olsun ve kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR