Adil05
Sevgiler sizinle olsun
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
Haddim olmadan benim karavanımın mobilyasında kullandığım 18mm çam panel (15x15) 196 grm. 8mm lambiri (15x15) 118 grm.Gerçi benim kullandığım panelleri kullanabilecek kimse de yok. Simav'da üretiliyor.Ölçüleri 122x300 cm.Atilla Bey Taraklı'da görmüş olsaydı en azından fikrini söylerdi.Yaz boyunca Karadeniz,içanadoluve Akdenizi dolaştım(5ay 9 gün.Çok şükür şişmedi,çekmedi.yamulmadı.Sevgiler.melihbozkurt' Alıntı:Bazi ekipmanlarin kilolarinida sanirim ulkemizde orjinal karavan parcalarinin pahali olmasindan kaynakli diger alternatiflerin takilmasi arttiriyor. Ornegin sen tavan havalandirmasinin 5KG oldugunu soylemissin. Bir kac yil once ben ebay den kendi aracima takmak icin ikinci el orjinal karavan tavan havalandirmasi almistim. Toplasan bir kilo gelmiyordu. Bu Fiamma'nin urettiklerinden. Tamamen hafif plastik bir malzemeden uretme. Sanirim karvan camlari gene oyle. Kamp karavan evyesi ve ocaginin kullanilip kullanilmamaside etkiliyecektir. Yani ulkemiz sartlarinda biraz daha kendi butcelerimize yakin karavan uretmek zorunda oldugumuzudan bazi agirliklar artiyor gib geliyor bana.