Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,492
mabirsen' Alıntı:
Kolay gelsin. Camlar herhalde işin en cesaret isteyen kısmı. İlk müdahale gelince gerisi gelir. Ellerinize sağlık. Biran evvel tamamlayın. Selamlar.
Mehmet bey çok teşekkür ederim daha işimiz çok var.

Etiketler

Abi yan cam ve havalandırma fiyatları nı paylaşırsan sevinirim.Teşekkürler.(Özelden de mesaj gönderebilirsin)

Turan YUCEL' Alıntı:
Ben aracın yanında ayrıldığımda banyo camı ters takılmış ,düzelecek ve 360 derece döne bilen 2 koltuk tente montajı bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız
Turan Bey tekrar hayırlı olsu.Sakıncası yoksa ,şu ters takılan banyo camını nereden ve ücretini yazabilirsen sevinirim.Tek eksik camım o.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
Turan Bey tekrar hayırlı olsu.Sakıncası yoksa ,şu ters takılan banyo camını nereden ve ücretini yazabilirsen sevinirim.Tek eksik camım o.Selamlar.
abi link atıyorum fiyat :125 tl+kargo
http://www.tekneyatshop.com/index.php?page=2&AnaIDi=271&AltIDi=418

Turan bey ellerine sağlık paylaşımların nadir paylaşımlar arasında ayrıca malzemelerin fiyatlandırma konusunda da nadirler arasındasınız ayrıca bu konu icinde teşekkürler.
Bir malzeme fiyatı neden saklanır anlamıyorum ben 5 tl ucuza aldım ise bir karavancınında 5 tl ucuza alması benim dünya görüşümdür.
Ne güzel bilgi vermişin gercekten cok teşekkür ederim, Alsana site beğendiğini al kardeşim.Karavancılık ve gezenbilir dostluğu bu,mudur budur. Tanrı yardımcın olsun..

Turgay bey övgüleriniz için çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun işallah benden sorulan fiyatları ne olursa olsun söylerim yanlız bir konuda telafonla bilgi vermek istedim onun dışında başka bir şey olmadı. Turgay bey kim ne isterse elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. bugün aracımın elektrik tesitanı yaptım eksikleri ve su tesisatını kısmet,se yarın yapama niyetindeyim.

Selamlar Sevgiler

Turan YUCEL.

Selamlar Sevgiler

Turan YUCEL.
[/quote]
Benden hızlı gittiğin bir gerçek.Ne de olsa bana göre gençsin.Ama senin adına seviniyorum.Geç geldin erken yola çıkacaksın.İyi gidiyor.Yola devam.Sevgiler bizden.

Benden hızlı gittiğin bir gerçek.Ne de olsa bana göre gençsin.Ama senin adına seviniyorum.Geç geldin erken yola çıkacaksın.İyi gidiyor.Yola devam.Sevgiler bizden.
[/quote] Ağabey sadece cumartesi pazar çalışıyorum ama çok seri olmayı seviyorum, sanırım bir zaman sonra yavaşlayacağım tamamen duygusal olarak. Sizin yaşınız çok değil sizde genç,siniz , bir gün karşılaşmak üzere.
Saygılar sunuyorum
Turan YUCEL.

Bana gezenbilirdeki abilerim gezenbilir dostluğunun böyle olması gerektiğini öğretmişti asıl ben Teşekkür ederim.

Uzun bir aradan sonra bugün biraz çalıştım karavanın izalasyona hazırladım tavan ve taban ızgaralarını tamamlayıp izalasyona başladım. Akşam nasıl oldu anlamadım.; Izgaralar bittikten sonra bir kaç tane resim çektim izalasyon resimlerini malesef çekemedim kısmet olursa yarın resimlenini çekip diğer işlere bakacagım.