Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,656
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

sn. dagcıark28
kendıne karavan yapabılmek ıcın gosterdıgın cesaret ve ıstegınızden dolayı sızı canıyurekten tebrık ederım. tabıı kı yapabılırsınız yeter kı ıstemıs olun .Bu buyuk bır heyecan. yasayın doyasıya. kolay gelsın.
mehmet.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Bugün akşam saatlerinde Arkın kardeşin yanına gittim İkitelli sanaide hobi arkadaşları ile birlikte karanlığa aldırmadan yaktıkları seyyar lambalarla harıl harıl çalışıyorlardı hepside teknik ve el becerisi yönünden çok kabiliyetli arkadaşlardı çok özenerek ve sağlam bir işcilik yapıyorlardı işin bitiminde ortaya çok hoş bir karavan çıkacağına eminim kendilerini bende kutluyorum azimlerinden dolayı

Sayın Gezmen insan kendini nasıl hissederse öğledir ben sizin fotoğrafınızdan en fazla aramızda 1 yaş var diye görüyorum ;)

yaybek' Alıntı:
Sayın Gezmen insan kendini nasıl hissederse öğledir ben sizin fotoğrafınızdan en fazla aramızda 1 yaş var diye görüyorum ;)

Ne içersiniz?

Cavid Sezen

Arkın bey size bir sorum var, su depolarını nasıl hallediyorsunuz, bizimle paylaşırmısınız. kolay gelsin

Arkaya yatağın altına 120 lt kapasiteli 30 ar litrelik bidon sığdırdık. Fazla Fazla yer var zaten. Kirli su tanklarını da aracın altındaki boşluklara koymayı düşünüyoruz.
buralpdi' Alıntı:
Arkın bey size bir sorum var, su depolarını nasıl hallediyorsunuz, bizimle paylaşırmısınız. kolay gelsin

Arkın Bey,

Teknik konuda bir şeyler söyleyemem, çünkü yetkili değilim. Yalnız, emeğiniz ve cesaretiniz için sizi kutlamalıyım.

Kolay olsun.
Cavid Sezen

ellerinize sağlık, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim :smiley:

Hemen hemen tavana kadar geldik. Bir haftadır geceleri saat 1 e kadar çalışıyoruz. Tavan baya zorluyor ama onuda halledicez. Wc henuz yerine konulamadı. Karşılıklı koltukların üzerine dolap olayıda bitti sayılır. Tüm araç içi koridorlara led li koridor yerlerini aydınlatacak lambalar takılacak. Tavanlara 403 lerin Ledli + lambalı + llorasanlı tavan lambaları gelecek. Baya güzel düşünceler var fakat zaman az gece yapıyoruz buda bitişini yavaşlatıyor. Malzeme sıkıntısı oluyor.

Sonuçta ilk defa bu işi yapıyoruz. İlk olmasına rağmen güzel gidiyor. Gece gündüz onla yatıp onla kalkıyoruz. Saat 1 de yatıyorum 2,30 da ançak uyuyabiliyorum. Yorgun oluyorum ama onu nasıl yaparım bunu nasıl çözerim düşüncesi uyutmuyor. İlginçtir bu halde iken görüp araç alıp yaptırmak isteyenler bile cıktı. Daha çok foto çekip anlatmaya çalışacağım.
buralpdi' Alıntı:
ellerinize sağlık, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim :smiley:

Arkın bey, bir işi ilk defa yapmanız önemli değil. siz zamanınızı boşa harcamıyorsunuz birşeyler üretmek için uğraşıyorsunuz güzel olan bu. güzel olan bu heyecanı yaşamak, iş bitince karşısına geçip bunu ben yaptım diyebilmek.

Butür şeyler defalarca oldu bundan öncede niva alıp toplamıştık. Bizde hastalık bu zaten rahat duramayız. Akşamları eve gidip tv seyretmek bana göre daha yorucu bu aracı yaparken yerlerde sürünüyoruz ama zevk almaktan yorgunluk hissetmiyoruz. Merak eden arkadaşlar gelip görebilir fikir verebilir.

ben gelip görmek isterim, inşallah yakın bir yerdesinizdir

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR