Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,652
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

İnan çalışmaktan fotograf çekmeye fırsat olmadı. İşi hızlandırdık süremiz baya azaldı satış mevzusunda.
yaybek' Alıntı:
Arkın nedir durumu arabanın tamamlayabildinizmi son halinin fotolarını koyabilirsen seviniriz merak ettim doğrusu.kolay gelsin.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Merhaba,

Aracınızı güle güle kullanın.

Sanırım yazı dizisini tamamlayacaksınız, tekrar kutlarım sizi.

Cavid Sezen

evet henuz resimleri çekemedik ama en kısa zamanda ayrıntılar burada olacak

Arkadaşlar yararlı olabilir. Biz set üstü ocak kullandık cokta kibar ve şık durdu. Adresi ve resmi aşağıda. 161 tl kdv ve kargo dahil. Eskişehirde fabrikasından geldi. Tezgah üstü 53 cm ise sorunsuz sığıyor.

http://www.icf.com.tr/products.php

Dolap kapaklarında panolardaki kilitlerden kullandık. Yaylı ses yapmıyor ve saglam açılmıyor ek bir şeye gerek yok. Oskar kilit ten mehmet beye özel uzunlukta yaptırdım.

Temiz su ve pis su tankı için Ergun usta On numara ustadır. Saçtan adam yapar can veremez. Fotolarını koyacağım. Ergun usta ikitelli o.s.0 212 549 12 35

Arkın bey karavanın son halini merak ediyoruz, en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz, sevgiler

ıste bu
ellerın dert gormesın sn dagcıark28
pek guzel olmus el emegın goz nurun ne kadar ogunsen ne kadar gururlansan hakketmıssın gule gule kullan butun gezılerınde elının degdıgı her yer oturdugun mınder tuttugun tutamak kullandıgınmusluk hepsınde elının emegı oldugunu hep hatırlayıp gururla herkese benım eserım dıyebıleceksın.senı canıyurekten kutluyor gule gule kullanmanı canıyurekten dılıyorum.
selamlar sevgıler saygılar

güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin, ellerinize sağlık

Güzel olmuş, güle güle kullanın.

Arkın bey elinize sağlık çok güzel görünüyor.
Naçizane bir önerim olabilir mi? ocak dolaba çok yakın görünüyor, ısıdan dolabın ve arka duvarın etkilenmemesi için o bölgeyi yaklaşık 40 cm yüksekliğinde galvanizli aça kaplamanızı öneririm, saygılarımla...

Ben onu düşünerek ocağı diğer tarafa koyuyorum lavabo dolaba gelen kısımda kalıyor.

Onu yapıcaz daha yapılacaklar var bitmedi tam olarak. Karşılıklı iki tarafıda kaplayacagız.

SON KONULAR - FORUM