Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,652
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Ortalama 60 cm civarı bizler ufak tefek adamlarız bizde sorun yok Bazı arkadaşlkar gelip 80 x 80 wc için küçük diyorlar onlara cevap çok basit siz çami veya benzincide wc kullanın Şaka i tabi. Ama biz sıkıntı yaşamıyoruz şuan için.
teos' Alıntı:
Arkın bey,
Dikkatimi çeken bir konu var, koridorun eni oldukça dar gibi geliyor bana (50cm veya altı) yataktan kalkarken umarım sorun olmaz.
Oğuz

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Citroen Jumper Camper - Arkın Kaplan (dagciark28)

Ölçü anlamında sıkıntımız yok bizim. ama ilerisi ne getirir bilinmez. Yaşayıp görücez.

Bizde o sıkıntı yok sonuçta araç ebatları belli darlanırsak açarız bir pencere. Arka kapı camları bu iş için yeterli olacağı kanatindeyiz. olmazsa bakarız çaresine. Ben deneme yaptım fena değil. En kötü arka camı bile açılır yaparız. Zaten üst te yatan yoksa ranza kalka biliyor. Katlanmalı olarak planladık. Sıçak sorun değil içine klima takıcaz.

Sıcak sorun değil içine klima takacaksınız.
Off Off.
Susun yahu
Canımız çekiyor.
;D

Kolay gelsin Arkın bey.

** sıcak soguk 9000 btu klima
** Şofben
** 120 lt temiz su tankı
** Seyir esnasında kullanım amaçlı çorum kalöriferi
** Buz dolabı
** İkili ocak
** Plazma tv ve dvd
** Kameralar V.s V.s

TezzMertek' Alıntı:
Sıcak sorun değil içine klima takacaksınız.
Off Off.
Susun yahu
Canımız çekiyor.
;D

Kolay gelsin Arkın bey.

Hem klima , hem kalorifer.
Şömine de kursaydınız.

Oguz Bey'in kamperinde yatak bas ve ayak kismina gelen duvarlarin icinde izocami cikartmislar ve yatagin olcusunu 190 cme ulastirmislar. Belki Oguz Bey bir seyler diyebilir bu konuda.

Arkın bey kolay gelsin işi baya kolayladınız

yarın öğleden sonra sizi ziyaret etmek istiyorum musaitseniz

Sevgili ARKIN iyi çalışmalar. Ben İZMİR de yaşıyorum.Ama inanın İSTANBUL da olsam yanınıza bir çırak gibi çalışmaya gelirdim.Hem bir şeyler öğrenir hemde yardımım olurdu.Bir takım görüş alışverişi de yapardık.Olsun sizi böylede izliyor ve takdir ediyorum.Mutluluklar.Sevgi ve saygılar .Bu yaratıcılık ve çalışma başarıyı getirir.Oda size büyük bir HAZ verir.

Arkın nedir durumu arabanın tamamlayabildinizmi son halinin fotolarını koyabilirsen seviniriz merak ettim doğrusu.kolay gelsin.

SON KONULAR - FORUM