Bugün akşam saatlerinde Arkın kardeşin yanına gittim İkitelli sanaide hobi arkadaşları ile birlikte karanlığa aldırmadan yaktıkları seyyar lambalarla harıl harıl çalışıyorlardı hepside teknik ve el becerisi yönünden çok kabiliyetli arkadaşlardı çok özenerek ve sağlam bir işcilik yapıyorlardı işin bitiminde ortaya çok hoş bir karavan çıkacağına eminim kendilerini bende kutluyorum azimlerinden dolayı
Sayın Gezmen insan kendini nasıl hissederse öğledir ben sizin fotoğrafınızdan en fazla aramızda 1 yaş var diye görüyorum
Arkaya yatağın altına 120 lt kapasiteli 30 ar litrelik bidon sığdırdık. Fazla Fazla yer var zaten. Kirli su tanklarını da aracın altındaki boşluklara koymayı düşünüyoruz.
buralpdi' Alıntı:
Arkın bey size bir sorum var, su depolarını nasıl hallediyorsunuz, bizimle paylaşırmısınız. kolay gelsin
Hemen hemen tavana kadar geldik. Bir haftadır geceleri saat 1 e kadar çalışıyoruz. Tavan baya zorluyor ama onuda halledicez. Wc henuz yerine konulamadı. Karşılıklı koltukların üzerine dolap olayıda bitti sayılır. Tüm araç içi koridorlara led li koridor yerlerini aydınlatacak lambalar takılacak. Tavanlara 403 lerin Ledli + lambalı + llorasanlı tavan lambaları gelecek. Baya güzel düşünceler var fakat zaman az gece yapıyoruz buda bitişini yavaşlatıyor. Malzeme sıkıntısı oluyor.
Sonuçta ilk defa bu işi yapıyoruz. İlk olmasına rağmen güzel gidiyor. Gece gündüz onla yatıp onla kalkıyoruz. Saat 1 de yatıyorum 2,30 da ançak uyuyabiliyorum. Yorgun oluyorum ama onu nasıl yaparım bunu nasıl çözerim düşüncesi uyutmuyor. İlginçtir bu halde iken görüp araç alıp yaptırmak isteyenler bile cıktı. Daha çok foto çekip anlatmaya çalışacağım.
buralpdi' Alıntı:
ellerinize sağlık, paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim
Arkın bey, bir işi ilk defa yapmanız önemli değil. siz zamanınızı boşa harcamıyorsunuz birşeyler üretmek için uğraşıyorsunuz güzel olan bu. güzel olan bu heyecanı yaşamak, iş bitince karşısına geçip bunu ben yaptım diyebilmek.
Butür şeyler defalarca oldu bundan öncede niva alıp toplamıştık. Bizde hastalık bu zaten rahat duramayız. Akşamları eve gidip tv seyretmek bana göre daha yorucu bu aracı yaparken yerlerde sürünüyoruz ama zevk almaktan yorgunluk hissetmiyoruz. Merak eden arkadaşlar gelip görebilir fikir verebilir.