Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Karavan onu düşündüğüm gibi standart bir park yerine sığmış olmasına rağmen,
Site yaşantısında o kadar çok kurcalanıyor ki, Her geldiğimde bir yerlerini oynanmış olarak buluyorum,
Bunun yanısıra defalarca içine bakmak için naylon camı yırtıldı, El freni ise oynanmaktan bozuldu..
Ayrıca aracımdaki bütün çıkartmaları da yolup sökmüşler..
Bu haftasonu en sonunda o kadar çok canım sıkıldı ki,
Foça'da Bir kamp yeriyle yıllık anlaşma yapıp oraya taşınmayı düşündüm..
Şimdilik bu fikirden vazgeçtim.. Bu karavana yapacağım masrafın önemli bir kısmını oraya vermek demek olacaktı..
Ayrıca her iş için foçaya gidip gelmek de bir dert, Aslında cumadan gidip full haftasonlarımı karavanımı hem yapıp hem de kamp yapmak için kullanabilme fikri de bir yönden olumlu gelmişti.. Neyse inşallah böylesi daha hayırlıdır.
Karavanın üzerini örtmek onu bir nebze koruyacak, Ama çeki oku kısmı ve el freninin olduğu kısıma nasıl bir önlem alabilirim bilmiyorum,
Orayı bir şeyle sarmak mümkün ama bu ayrılış prosedürlerini uzatacak, Belki oraya da ölçüsüne uygun bir kılıf diktirebilirim,
Yani bu site şartlarında bir sürü örtü koruma yapacağız sonra bir de yola çıkarken bunlarla uğraşacağız..
Karavanı yerinde yapma imkanı da oldukça sıkıntılı, Ben bu örtü tarzı şeyleri de zaten hiç sevmiyorum..
Her şeyde karavanı al götür yap geri getir olacak malesef.. Üstüne üstlük yollar da çok dik, sert rampalar var..
Site şartlarında değil karavan yapmak, Saklamak bile bir problemmiş...
Şimdilik mümkün olduğunca sararak korumaya çalışacağım,
Zamanla diğer araçlar arasında sanırım çocuklara bir şeker veya oyuncak gibi görünen karavana ilginin azalacağını ummaktayım..