Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Bu gün, dünden yarım kalan kayar kapı üstü iç kaplamasının montajı ile başladım, her nekadar esnek kontraplakta olsa daralan kapı üstünde diğer taraftan gelen eğime eşdeğer şekil vermek oldukça zor oldu, kontraların ek yerleri çelik macunla sıfırlanıp zımpara yapıldıktan sonra beyaza boyayacağım, bu bölüm tavan dolaplarının içinde kalacak, yani tavan dolapları montajlanınca kayar kapı üstü hariç hiç biri görünmeyecek...
Öğleye doğru, Enver dede, bir arkadaşı ve Argonatlar (Uğur Ergür) ziyaretime geldiler, önce pop-up II'yi sonra yeni karavanı incelediler, Argonatların yapımı devam eden karavanı ve enver dedenin karavan yapımına başlayacak arkadaşına bitmiş ve devam eden karavan dönüşümünde fikir alış verişi yaptık, malzemelerin tercihinde kriterler ve sebepler nelerdir sohbet ettik...
Misafirlerim gidince, karavanın taban kaplamasına geçtim, içerideki eşyaları önce arka tarafa taşıyıp, ön tarafın tavan kaplamasını sonrada arkadakileri öne taşıyıp arka tarafın taban kaplamasını yaparak taban kontra kaplama işini komple bitirdim...
Hafta içinde buzdolabım gelecek, buzdolabının yerine göre mobil klimaın duracağı yer kesinleşecek, klimanın egzost çıkış noltasıda belirlenmiş olacak, araç dış sacı delinerek çıkış havalandırması montajlanacak...