Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 477
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,501

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

en son maltepe buluşmalarındaki paylaşımları gördüğümden,aklıma rahatsızlık gibi olumsuzluk gelmemişti,Allah yukarda hep cam işlerine ağırlık verdiğini düşünüyordum...Geçmiş olsun.acil şifalar.

Atilla Bey geçmiş olsun. Aynı sorun bende de olduğu için durumunuzu iyi anlıyorum.

Hepinize teşekkür ederim...Beş sene önce, plastik tabureden düşememiş, tek ayağım üzerine yere atlamak zorunda kalmıştım, omurgayı leğen kemiğine bağlayan bağlardan şağ taraftakinde zedelenme olmuştu, geçen beş senede ufak ikazlar verdiği oluyordu ama bu sefer yine yatırdı, maltepe buluşması ertesi günü evde sabah kahvaltısı için oturduğum masadan kalkamadım, mevzu sadece buydu ama bir hafta yatırdı

atiladi' Alıntı:
Hepinize teşekkür ederim...Beş sene önce, plastik tabureden düşememiş, tek ayağım üzerine yere atlamak zorunda kalmıştım, omurgayı leğen kemiğine bağlayan bağlardan şağ taraftakinde zedelenme olmuştu, geçen beş senede ufak ikazlar verdiği oluyordu ama bu sefer yine yatırdı, maltepe buluşması ertesi günü evde sabah kahvaltısı için oturduğum masadan kalkamadım, mevzu sadece buydu ama bir hafta yatırdı

Geçmiş olsun. Soğuk hava bu tür sorunları nüksettiriyor. Ben de kış vakti ev taşımak zorunda kalınca benzer bir duruma düştüm. Her ne kadar "yıkılmadım, ayaktayım" havalarında dolaşsam da fiilen iş yapamaz durumdayım. Size de acil şifalar diliyorum.

Elemtere fiş, kem gözlere şiş. Geçmiş olsun...

Bende, neden Türkiye'nin üretim grafiği böyle düşüyor, diye merak ediyordum. ???
Keşke malzemeler solda kalsa idi. ;) :D

Geçmiş olsun Atilla !

Not
Vücut yatınca, Allah bilir beyin nasıl çalışmıştır ?

Herkese tekrar çok teşekkür ederim..

Mesut abi, geçengün maltepe buluşmasında kulaklarını çınlattık, sohbet sırasında, milli içkimiz ayranın nekadar içilirse içilsin trafik çevirmelerinde bizi zorda bırakacak herhangi bir sorun yaratmadığı sonucuna vardık, hemen aklımıza diğer ülkelerin milli içecekleri geldi, bilgi edinebilmek için de Almanya ve sen geldin, Almanya'nın milli içkisi arpa suyununresmi olarak tlorans içinde kalan, trafik kontrollerinde serbest görülen bir kriter değer miktarı varmıdır.? Soru bu abi...

Sevgili Atilla, genlerinin önemli bir bölümü Alman normlarına göre mutasyona uğramış birine böyle bir soru sorarsan, cevabı da ona göre biraz detaylı gelecek:
Almanyada, yeni yasaya göre (2014), kim yollarda kanda ‰ 0,5 ile ‰ 1,09 alkol ile yakalanırsa, paçayı 500 € ceza ile kurtarıyor. Pardon, bonus olarak üstüne 4 puan kaybettiği gibi, ehliyetini 1 aylığına polis korumasına vermek durumunda. Böylelikle kamu ulaşımı üzerine master yapma avantajı da kazanmış oluyor. ;)

Şimdi yavaş yavaş ilginç olmaya başlıyor.
Kim sadece ‰ 0,3 üzeri alkolle kaza yapar yada yapmasa bile aracını sadece dikkat çekici anormal bir şekilde sürüyorsa, kanunen suçlu olması bir yana, 7 puan ve 6 ay için ehliyetini kaybediyor. (Tam puan 8 !)

Eğer sürücüde ‰ 1,1 ve üzeri alkol varsa, 1 cm.bile yola devam edemez. Bu durumda ehliyetini 6 ay kaybetmesi ve okkalı bir ceza yemesi bir tarafa, tekrarında "Demir Parmaklı" otelinde ücretsiz misafir ettiriliyor.

Türkiye deki durumu bilmiyorum ama daha ilginci, kim bisikletini ‰ 1,16 alkolle sürerken yakalanırsa, ehliyetini kaybetmesi ve hatta psikolojik testden geçmesi söz konusu.

Yukarıdaki durumların tekrarında artan cezalar ve psikolojik testler var ama biliyorum, aslında sorun bunlar değildi.

Kısa cevap: ‰ 0,3 alkole kadar sorun yok ama, bu kadar az içmek için şişe açılır mı sence ? İlhan emmi bardaklarımızı koklarken bile daha fazla çekiyordur bence. :D

En iyisi hiç içmeden yola çıkmak.

Not. Cinsiyet, kilo ve bira cinsine göre, 2 rakı bardağı bira bile sınırı aşabiliyor !
Lütfen bilerek yanlış anlamıyalım, bardaklar bira dolu, rakı değil !!!

1844 Münchner Bierrevolution
Bavyera Kralı 1. Ludwig bira fiyatlarını artırınca sokağa dökülen ahaliye askerde müdahale etmeyince Kral fiyat artışını geriye almak zorunda kalıyor.

Biergartenrevolution.PNG

Ekli dosyalar

• Bierrevolution.PNG
    Bierrevolution.PNG
    18.9 KB · Görüntüleme: 768

Bilgi için teşekkürler, su ve kola da sorun olmamadığı için ben sıyırdım..Merak edenlerde böylece anlamış oldu, kamu yararına olan bu bilgiler için tekrar teşekkürler...

Geçmiş olsun diyorum, atalarımız acı patlıcanı kırağı çalmaz derler, siz de olsa olsa dinlenme arası vermişsinizdir. Çalışmanızın devamını ve resimlerinizi bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR