Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Bu gün, buzdolabı havalandırmasının sac kesim ve montajını yaptım...
Karavan tentesinin altına açık konumda aydınlatma için dış mekan power led taktım...
Bir ara işe ara verip koşa koşa bim mağzasına gidip, geçen haftadan notlarımın arasında olan, bu günün promosyon ürünü olan çanta tipi elektrik kaynak makinası aldım (139 TL) bundan böyle ufak tefek şeyler için kaynakçılara gitmektende kurtulacağım..
Sonra tekrar karavana dönüp, karavanın tavan üst köşelerine boydan boya ahşap parçaları yapıştırdım, bu karavanda tavan köşe dönüşlerinde esnek kontrapalk kullanacağım için kontrapalakların dönüşlerinde yardımcı olacak aparat görevi görecekler...
Karavanın tavanına geçici olarak bir boy led döşedim, malum artık havalar erken kararıyor, böylece hava karardıktan sonrada çalışma imkanı bulacağım, ama bu sefer soğuk fena ısırıyor hemen onada çare radyan soba kafası takılı küçük pknik tüpü imdada yetişiyor, artık çalış çalışabildiğin kadar...
Günün sonuna doğru elektrik tesisatı geldi çattı, yavaş yavaş hiç bir hattı unutmadan 220v ve 12v tesisatı çekmeye başladım, karavanın sağ tarafının tüm elektrik tesisatının kablolarını çektim...