Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,425
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Buzdolabınız hayırlı olsun. Bu boy karavanda, uzun süreli yaz gezileri için ideal oluyor.

Etiketler
kendi

Aka' Alıntı:
" Buzdolabımızın 12 V motoru takıldı çok sessiz çalışıyor, iç aydınlatma ampulü de let olarak değiştirildi. "

Dolabınız hayırlı olsun " buses " galiba, inşallah netice alırsınız.

Evet syn Aka Buses marka teşekkürler

bariscim' Alıntı:
Buzdolabınız hayırlı olsun. Bu boy karavanda, uzun süreli yaz gezileri için ideal oluyor.

Teşekkürler Alparslan bey resimde göründüğü kadar da büyük değil yüksekli:85, Genişlik:45, Derinlik:49 cm bana en çok derinlik ve genişlik ölçüleri ile buzluk bölümünün ayrı kapak olması cazip geldi.

Benimki bu ölçülerden biraz daha büyük ama olsun, gözüken o ki buzunuz her daim olacak, yazın önemli

Nihayet 6mm kontra kaplamaya başladık. Alttaki ahşap döşeme şekillerinde yaptığın hatalar ortaya çıkmaya başladı düzeltmek zor oluyor malum ilk tecrübe, mobilya montajı içinde yerlerini şimdiden belirliyorum.

Vahit bey kolay gelsin bana da 25 amper akü sarz cihazı bir adet sarz kontrol ünitesi lazım selamlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Destan06' Alıntı:
Karavancı arkadaşlar şarj regülatörü konusunda tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?

Abim bu konuda yanılmıyorsam Atilla abinin Yak yada popup projelerinin birinde ayrıntılı bir açıklama var.
eğer inceleme fırsatın olursa ne ne gerekiyor baya bir anlatmış.

Saygılarımla.

İşte bizim insanımıza fırsat verilse neler yapabiliriz bir düşünsenize. Kolay gelsin, selamlar.

Vahit bey
Yatarınız harika görünüyor . Güle güle kullanın
Kesicinin diş aralıkları bana biraz fazla aralıklı geldi . Sanki biraz daha sık dişli olsay dı kontraplak MDF ve sunta kesiminde daha temiz kesimler yapamilmek mumkün olabilir di.
kolay gelsin.

Uyarınız için çok teşekkürler Mehmet abi o orijinal testeresi test edip bir deneyim.