Teşekkürler Alparslan bey resimde göründüğü kadar da büyük değil yüksekli:85, Genişlik:45, Derinlik:49 cm bana en çok derinlik ve genişlik ölçüleri ile buzluk bölümünün ayrı kapak olması cazip geldi.
Teşekkürler Alparslan bey resimde göründüğü kadar da büyük değil yüksekli:85, Genişlik:45, Derinlik:49 cm bana en çok derinlik ve genişlik ölçüleri ile buzluk bölümünün ayrı kapak olması cazip geldi.
Nihayet 6mm kontra kaplamaya başladık. Alttaki ahşap döşeme şekillerinde yaptığın hatalar ortaya çıkmaya başladı düzeltmek zor oluyor malum ilk tecrübe, mobilya montajı içinde yerlerini şimdiden belirliyorum.
Abim bu konuda yanılmıyorsam Atilla abinin Yak yada popup projelerinin birinde ayrıntılı bir açıklama var.
eğer inceleme fırsatın olursa ne ne gerekiyor baya bir anlatmış.
Abim bu konuda yanılmıyorsam Atilla abinin Yak yada popup projelerinin birinde ayrıntılı bir açıklama var.
eğer inceleme fırsatın olursa ne ne gerekiyor baya bir anlatmış.
Vahit bey
Yatarınız harika görünüyor . Güle güle kullanın
Kesicinin diş aralıkları bana biraz fazla aralıklı geldi . Sanki biraz daha sık dişli olsay dı kontraplak MDF ve sunta kesiminde daha temiz kesimler yapamilmek mumkün olabilir di.
kolay gelsin.
Vahit bey
Yatarınız harika görünüyor . Güle güle kullanın
Kesicinin diş aralıkları bana biraz fazla aralıklı geldi . Sanki biraz daha sık dişli olsay dı kontraplak MDF ve sunta kesiminde daha temiz kesimler yapamilmek mumkün olabilir di.
kolay gelsin.