Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,711
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Buzdolabınız hayırlı olsun. Bu boy karavanda, uzun süreli yaz gezileri için ideal oluyor.

Etiketler

bariscim' Alıntı:
Buzdolabınız hayırlı olsun. Bu boy karavanda, uzun süreli yaz gezileri için ideal oluyor.

Teşekkürler Alparslan bey resimde göründüğü kadar da büyük değil yüksekli:85, Genişlik:45, Derinlik:49 cm bana en çok derinlik ve genişlik ölçüleri ile buzluk bölümünün ayrı kapak olması cazip geldi.

Destan06' Alıntı:
Teşekkürler Alparslan bey resimde göründüğü kadar da büyük değil yüksekli:85, Genişlik:45, Derinlik:49 cm bana en çok derinlik ve genişlik ölçüleri ile buzluk bölümünün ayrı kapak olması cazip geldi.

Benimki bu ölçülerden biraz daha büyük ama olsun, gözüken o ki buzunuz her daim olacak, yazın önemli :smiley:

Nihayet 6mm kontra kaplamaya başladık. Alttaki ahşap döşeme şekillerinde yaptığın hatalar ortaya çıkmaya başladı düzeltmek zor oluyor malum ilk tecrübe, mobilya montajı içinde yerlerini şimdiden belirliyorum.

IMG_20150320_084620.jpg

IMG_20150320_084649.jpg

Vahit bey kolay gelsin bana da 25 amper akü sarz cihazı bir adet sarz kontrol ünitesi lazım selamlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Destan06' Alıntı:
Karavancı arkadaşlar şarj regülatörü konusunda tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?

Abim bu konuda yanılmıyorsam Atilla abinin Yak yada popup projelerinin birinde ayrıntılı bir açıklama var.
eğer inceleme fırsatın olursa ne ne gerekiyor baya bir anlatmış.

Saygılarımla.

İşte bizim insanımıza fırsat verilse neler yapabiliriz bir düşünsenize. Kolay gelsin, selamlar.

Vahit bey
Yatarınız harika görünüyor . Güle güle kullanın
Kesicinin diş aralıkları bana biraz fazla aralıklı geldi . Sanki biraz daha sık dişli olsay dı kontraplak MDF ve sunta kesiminde daha temiz kesimler yapamilmek mumkün olabilir di.
kolay gelsin.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Vahit bey
Yatarınız harika görünüyor . Güle güle kullanın
Kesicinin diş aralıkları bana biraz fazla aralıklı geldi . Sanki biraz daha sık dişli olsay dı kontraplak MDF ve sunta kesiminde daha temiz kesimler yapamilmek mumkün olabilir di.
kolay gelsin.

Uyarınız için çok teşekkürler Mehmet abi o orijinal testeresi test edip bir deneyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR