Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ssem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,358

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Mehmet ali bey, ranza ayakları sıkı oturuyor,ilerde bir sıkıntı olursa önlemini alırız Kelebek beşlıklı vida mesela,destan06 'da belirttiği plastik bir şeylerde olabilir. Selamlar saygılar...

İçi tertemiz olmuş,ranzalar hoş,bittiğinde güzel bişey çıkacak ortaya...

Teşekkürler;
Telsiz'de yerini buldu

ImageUploadedByTapatalk1423937005.900571.jpg

Kolay gelsin . Sarıkız güzel ve oldukça hızlı gidiyor.Bende Arşipel' in imalatını sürdürüyorum. Ben başladığımdan buyana içeride hiç bir uygulama yapmadım, henüz içerideki işlere başlayacağım.Dışarıda biraz fazla detaya girince,epey uğraştırdı. Size başarı ve kolaylıklar diliyorum.
Hakkı

Anlaşılan güzel bir iş cıkıyor. Kolay gelsin iki ranza arası kac santim

arsipelege' Alıntı:
Kolay gelsin . Sarıkız güzel ve oldukça hızlı gidiyor.Bende Arşipel' in imalatını sürdürüyorum. Ben başladığımdan buyana içeride hiç bir uygulama yapmadım, henüz içerideki işlere başlayacağım.Dışarıda biraz fazla detaya girince,epey uğraştırdı. Size başarı ve kolaylıklar diliyorum.
Hakkı

Hakkı bey,sizede kolaylıklar diliyorum bir gün gelecek ikimizinki de bitecek

Alt kısım'da önceki taban mdf 'lerini taban pütürden sonra tekrar koydum herhangi artı bir izalasyon yapma gereği duymadım üstüne yer kaplaması yapıştırdım.

ImageUploadedByTapatalk1424014032.242522.jpg

ImageUploadedByTapatalk1424014050.225853.jpg

ImageUploadedByTapatalk1424014075.275085.jpg

Tekrar kolay gelsin şu taban döşeme işi pek aklıma yatmadı bu işin kışı var sonbaharı var bence yol yakınken ara boşluklara taş yünü koymakda cok cok fayda saylanır diye düşünüyorum tabi yinede karar sizin.
Diğer bir konu ranza uzunluklarını deyil iki ranza arasını sormuştum neden!! alt ranzaya oturma söz konusu ise
Diğer bir konu taban döşemede alta inecek boru yerleri belirlidir umarım yoksa ilerde cok sıkıntı cıkıyor
Umarım sizi sıkmadım malum Karavancı kardeşliği herşey gönlünüzce olsun

TUGAY58' Alıntı:
Tekrar kolay gelsin şu taban döşeme işi pek aklıma yatmadı bu işin kışı var sonbaharı var bence yol yakınken ara boşluklara taş yünü koymakda cok cok fayda saylanır diye düşünüyorum tabi yinede karar sizin.
Diğer bir konu ranza uzunluklarını deyil iki ranza arasını sormuştum neden!! alt ranzaya oturma söz konusu ise
Diğer bir konu taban döşemede alta inecek boru yerleri belirlidir umarım yoksa ilerde cok sıkıntı cıkıyor
Umarım sizi sıkmadım malum Karavancı kardeşliği herşey gönlünüzce olsun

Tugay hocam tabanlar için bende çok düşündüm;
Olabilirmiydi evet olurdu.
Sonra kendime şöyle sordum. Tabanda biraz hava boşluğu olsa; üstüne zaten 18milim mdf geliyor,üstüne plastik kaplama
Üstüne,Banyo,Oturma grubu,Mutfak,Buzdolabı yeri kapanıyor kalan alan zaten çok az oralar da üstüne halı gelecek;
Bakalım deneyeceğiz.

İki ranza arası 70 Cm
Alt Ranza yerden Davlunbaz seviyesinin biraz üstünde 40 cm civarında
Su deposunu arkaya değil,Oturma grubunun altına koyacağım.
Su tesisatı için yerlerini daha önceden belirlemiştim.

Kolaylıklar diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri