Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ssem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,276

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Hafta sonu ısıtıcı montajını kendimiz yaptık. tercihimi yerli üretim dai shava 2500 'de kıldım. depo şimdilik geçici olarak kullandım daha sonra tam yerini belirleyip,yerine göre depo yaptıracagım

ImageUploadedByTapatalk1424766777.609112.jpg

ImageUploadedByTapatalk1424766830.090653.jpg

ImageUploadedByTapatalk1424766878.391051.jpg

Semih Bey, önce kolay gelsin. Sonra ısıtıcınız hayırlı olsun. Isıtıcının yakıtını araç deposundan almayı neden düşünmediniz. Ayrıca ısıtıcının yakıt pompası sessiz ortamda rahatsız edecek şekilde (tık tık) ses yapıyor. En azından benimkisi öyle. Ben aracın yakıt deposundan aldım.

KIPÇAK70' Alıntı:
Semih Bey, önce kolay gelsin. Sonra ısıtıcınız hayırlı olsun. Isıtıcının yakıtını araç deposundan almayı neden düşünmediniz. Ayrıca ısıtıcının yakıt pompası sessiz ortamda rahatsız edecek şekilde (tık tık) ses yapıyor. En azından benimkisi öyle. Ben aracın yakıt deposundan aldım.

Teşekkür ederim,sagolun
Isıtıcının yakıtının depo'dan almayışımın tek sebebi kaliteli mazot her zaman denk gelmediğinden,ileride ısıtıcı ile ilgili fazla sorun yaşamamaktan kaynaklı. Şimdilik idareten monte ettim. mobilyalardan sonra kesin bağlatılarına geçeceğim. ses yaptığı doğru, ona da bir önlem düşürüz inşallah

masa 220 priz ve alt taraf su deposu giriş ve çıkışları tamamlandı kaplamadan sonra mobilya ya başlanacak

ImageUploadedByTapatalk1425374070.310297.jpg

ImageUploadedByTapatalk1425374109.372769.jpg

mabirsen' Alıntı:
Isıtıcının deposu ayrı olmalı mı? Araç deposundan alınabilir mi?

Ben ce her ikisi de olabilir . Zaten ısıtıcının kendini çalıştıran mazot pompası var.
Ancak; uzun soluklu ve metropol dışında tatil yapmayı düşündüğümüzde , ayrı bir depo bizi daha çok rahatlatabilir.
_____________________________________________________________________________________

Semih bey Kolay gelsin . Her sey istediğiniz gibi ve yolunda gitsin İnsaallah.
selamlar.

Mobilyalara başlıyoruz,banyo bence en uğraştıcı bakalım devamında nasıl olacak

ImageUploadedByTapatalk1426585146.160746.jpg

ImageUploadedByTapatalk1426585196.028346.jpg

ImageUploadedByTapatalk1426585261.058783.jpg

Elinize, emeğinize sağlık çok güzel gidiyor. Kolay gelsin... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri