Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ssem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,361

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, dışarı -7 derece çalışmaya devam,cam kenarları bu gün arkadaşlarımın yardımı ile temamlandı (marangoz arkadaş iyi oluyormuş)

ImageUploadedByTapatalk1420904412.828652.jpg

ImageUploadedByTapatalk1420904440.376625.jpg

ImageUploadedByTapatalk1420904470.159317.jpg

ImageUploadedByTapatalk1420904576.077833.jpg

ImageUploadedByTapatalk1420904602.393909.jpg

Camı değiştirmiş olmanız bencede doğru tercih. İlgiyle takip ediyorum kolay gelsin.

ssem' Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, dışarı -7 derece çalışmaya devam,cam kenarları bu gün arkadaşlarımın yardımı ile temamlandı (marangoz arkadaş iyi oluyormuş)

Yanlış görmedi isem; cam kasaları yalıtım üstüne yapılacak kaplama seviyesinin (kaplama 4mm olarak düşünüldeğinde) altında kalmış. Çıta ile dolgu gerekebilir.

karavanınız hayırlı olsun. Tam benim düşündüğüm araba. Sonucunu ve resimleri merakla bekliyorum.

Kolay gelsin, hayırlı olsun. Şu anda bende sizin gibi başladım. Sürgülü kapıdaki ve söktüğünüz yan cam aynı her halde bana o camlarda gerekli de o camlar ne camı diye geçiyor yardımcı olabilirmisiniz. Özelden numaramı atıyorum ararsanız sevinirim.

Hayırlı olsun , en kısa zaman da gönlünüze göre bitirmek nasip olsun, güle güle kullanın, merakla devamını bekliyoruz.

Kolay gelsin, tez zamanda gönlünüzce bir karavana sahip olmanız dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.