Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan IOZGUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,256
Oncelikle bilgi için tesekkur ederim.
Bunu duyduğuma uzuldum. Acikcasi dolabi hakkında hiçbir firkim olmadan aldim. Almadan forumda sordugumdada hiçbir olumlu yada olumsuz yorum alamamistim. Secme sebebim olculeri idi. Birde ilaninda a++ olduğu yazilmisti. Fakat glen dolapta sadece a+ yazıyor. Dolabi henüz calistirmadim. Inverter alip 220 olarak calistirmakla 12v kompressor taktirmak arasinda kararsizim. Belki 12v a çevirmekte boşa masraf olacak. Su anda dolap ihtiyacim yok. Yaza kadar bir karar vereceğiz artik.

Bu arada Inverterler konusundada cok bilgim yok. Bu dolabi calistirmak için ne kadarlik bir inverter yeterli olur. Tam sinüs olmasi gereklimidir. Arada sirada laptop sarji disinda buzdulabi haricinde 220 ile calisacak birsey olmayacak.

Etiketler
Buzdolabı için, 800 ya da 1000 watt tam sinüs ya da 1200 watt modifiye sinüs inverter işinizi görür. Tezgah altı buzdolapları modifiye sinüs inverterle etiketinde yazan değerin neredeyse iki katı akım çekiyor. Beko, Arçelik ve esco'yu denedim. Esco buzdolabının boyutunu küçültürken yalıtımını da küçülmüş. Yine kendi deneyimlerime dayanarak yazıyorum esco modifiye sinüs inverterle çok sesli çalışyor.

Yazın tatil, tatil dönüşü de okuldaki işlerin yoğunluğu nedeniyle foruma pek zaman ayıramadım. Onun için bildiğimi paylaşamadım. Aldığınız buzdolabını denersiniz memnun kalırsanız kullanırsınız. Dolap ihtiyacım olmamasına rağmen boyutunu ve üzerindeki tüketim değerini görünce hiç düşünmeden aldım. Boş yere masraf etmiş oldum.

Verdiginiz degerli bilgiler icin cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi artik aldigimiza gore kullanip gorecegiz. problem olursa daha sonra bir cozum dusunuruz. Selamlar. Ibrahim

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11.5 M3 camperiniz de ( yaptığınız planla ) rahatmısınız memnunmusunuz .

11.5 M3 bi ducato araç gördüm . almayı düşünüyorum , bi fikrinizi alayım dedim .

Merhaba.

Camperim yeni tamamlaniyor. Acikcasi uzun sureli kullanma firsatim henuz olmadi. Fakat kısa surelide olsa birkac yolculugumdan memnun oldugumu soyleyebilirim. 11.5 m3 icin baska bir plan pek mumkun gozukmuyor. Tabiki beklentiler kisiden kisiye degisebilir. Su anda kendim icin cok uygun bir secim yaptigimi ve menun kalacagimi dusunuyorum. Sormak isrediginiz birsey olursa 05422175996 Ibrahim.

İyi aksamlar

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba.

Camperim yeni tamamlaniyor. Acikcasi uzun sureli kullanma firsatim henuz olmadi. Fakat kısa surelide olsa birkac yolculugumdan memnun oldugumu soyleyebilirim. 11.5 m3 icin baska bir plan pek mumkun gozukmuyor. Tabiki beklentiler kisiden kisiye degisebilir. Su anda kendim icin cok uygun bir secim yaptigimi ve menun kalacagimi dusunuyorum. Sormak isrediginiz birsey olursa 05422175996 Ibrahim.

İyi aksamlar

cevabınız için teşekkürler , 2 kişi için yeterli bir plan ve alan , hatta 3 kişi bile kullanabilir diye düşünüyorum , güle güle kullanın .

f9711a9a350bb1b16d4ae1215e162095.jpg

Biz iki cocuk iki buyuk olarak kullaniyoruz. Yeterli oluyor. Asagidaki planda ufak degisiklikler oldu. Yatakla mutfak arasindaki dolap mutfak tezgahina katilip buzdolabi yatak tarafina (tezgah altina) alindi.

Merhaba

Vakit darligindan karavanımın son halını paylasamamıstım

Iste bitirebildigim kadarı ile son hali

IMG_20170402_161422.jpg

Yatagın ranza hali

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri