Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan IOZGUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,258
Gayet güzel olmuş . Güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
IMG_20170402_161756.jpg

Orta aynayı kullanma alıskanlıgımdan vazgecemedıgım ıcın arka kapanınca rahatsız oldum. Bu yuzden arkaya kamera, aynaya 7 inch monitor taktim. Kamerayi geri vitese degil on tarafta bir anahtara bagladım. Boylece yoldada istedigim zaman acabiliyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_20170402_161725.jpg

Arka oturma gurubu. Sırt sungerı masa olcusunde yapıldı. Ihtıyac halınde surucu koltugu gerı dondurulup masa asagı ındırıldıgınde bir kisi daha yatabilecek.

IMG_20170402_161430.jpg

330w gunes paneli ve 40a regulator taktim. Regulatoru ozellikle yuksek aldim. Gerek duyulursa bir panel daha ilave olabilir.

Henuz tentem ve ısıtıcım yok. İmkan ve vakit oldukca eksikleri tamamlayacagiz.

IMG_20170402_173729.jpg

Son olarak gunes panellerinin ustten gorunusu. Uste komple bir cerceve seklinde profil yaptim. Bu profil tavandaki bagaj baglanti ayaklarina baglandi. Panelleri bu profillerin uzerine monte ettim. Tavanla arasında 3-4 cm bosluk var.

Merhaba
Solar sarj regulatorunun guc cıkısını direk kullanan varmi? Kac ampere kadar yuk kaldirabilecegine dair bir bilgi bulamadim. Tum parametreler ayarlanabildiginden akuyu korumak adina tamamen bu cihazi kullanmak mantıklı geliyor. İnvertorde sanirim 9.5 v gibi cok dusuk bir voltajda kapaniyor. Belki onun acma kapam dugmesine role gibi birsey ilave edilerek sarj regulatoru yuku kestiginde birlikte kapanmasi saglanabilir. Bu tarz bir uygulama yapan varsa bilgi verirse cok sevinirin

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri