Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,218
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

SNOB' Alıntı:
Sayın Cem Bey mini camper çok şirin ve işlevsel olmuş, önemli olan sizin beklentilerinize hitap etmesi gerisi teferruat. Kapalı bagaj düşündüğünüzü yazmıştınız eğer almadıysanız Bauhaus'da 320 LT. hacimli max 50 Kg. yük taşıyabileceğiniz 239,00 TL gibi alternatiflerine göre daha uygun fiyatlı box var. Ben 3 yıldır kullanıyorum çok kullanışlı ve sağlam Italyan malı ve 5 yıl Bauhaus garantisi altında. Mutlu ve güzel kamplar dileğiyle.
Bülent bey,
Öncelikle foruma hoşgeldiniz. İyi dilekleriniz ve beğenileriniz için teşekkür ederim. Sanırım en mantıklı tercih Bauhaus da satılan bu model olacak. Bulunduğum şehirde Bauhause yok. İstanbul'a yolum düştüğünde bir şekilde halletmeye çalışacağım artık.. Öneri ve tavsiye için ayrıca teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

drares' Alıntı:
Cem bey bir süredir forumdan uzak kalmıştım, bu arada neler olmuş meğer. Mikro camperiniz gerçekten hoş ve beklenenden daha işlevsel olmuş. Kendi el emeğiniz zevkinizle birleşince "tadından yenmez" olmuştur. Ailenizle güzel geziler yaşamanız dileği ile hayırlı olsun...
Haşmet bey,
Güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için teşekkürler. Kampçılık ve karavancılık konusunda deneyimli dostlarımızın beğenileri gerçekten gurumuzu okşuyor. Sanki büyük bir iş başarmış gibi kendimi fasulyeden nimet sanmaya başladım. :p Camperımız da gerçekten tadından yenmiyor bu aralar. Siyah-beyaz yaşantımıza renk kattı. Azla yetinmek konusunda ise hem bedenimizi, hem ruhumuzu terbiye ediyor ;D

Cem demekki güzel bir iş yapmışsın ki insanlar bu kadar ilgi gösteriyor gururlanmak hakkın ilk zamanlar bende yadırgadım,ailenle kazasız güzel geziler dilerim.

yaybek' Alıntı:
Cem demekki güzel bir iş yapmışsın ki insanlar bu kadar ilgi gösteriyor gurulranmak hakkın ilk zamanlar bende yadırgadım,ailenle kazasız güzel geziler dilerim.
İnşallah siz değerli dostlarla birlikte yapacağız o güzel gezileri. Ben hala ufacık bir iş yaptığım konusunda ısrarcıyım. Hatta iş bile denilemez. Önemli olan sahip olduklarımızla yetinmeyi bilmek ve yaşanılan anın tadını çıkarabilmek.

Cem bu psikolojiden kurtulmamız zor bak ben ağzımı bile açmıyorum 2 sandık yaptım diyorum :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cem bey ben ortadan kayboldum siz bombayı patlatmışsınız, forumu okurken çocuklar gibi şenlendim, ellerinize sağlık çok güzel olmuş, yüzlerinizdeki mutluluk ifadesi bizi çoşturdu, güle güle kullanın çok sevindim....

drares' Alıntı:
Bülent bey aramıza hoş geldiniz, bilgi ve tecrübelerinizle foruma renk kattınız. Aracınızın arkasına taktığınız box çeki demirine mi monte ediliyor? trafikte problem oluyor mu? ruhsata işlemek gerekli mi? Ayrıca bagaj kapağının açılmasına imkan tanıyor mu? cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Sn. Haşmet Bey teşekkür ederim, asıl hepimiz deneyimlerimizi burada paylaşarak birbirimizin faydalanmasına sunuyoruz. Aracın çeki demirine 5 dk. içinde tek bir hareketle monte edilen bu aparat mükemmel bir ürün üzrinde max 60 Kg. a kadar istedğiniz yükü taşıyabiliyorsunuz. Üzerinde ki box orjinali değil ben onu Bauhaus'tan 75,00 TL ye aldım. Kendi orjinal box 900,00 TL idi. baktım buda aynı işi görüyor aparatı Thule'den box Bauhaus'tan aldım. Bu aparat üzerinde bisiklet de taşıyabiliyorsunuz,bisiklet taşıma aparatı monte ederek. Aracın bagaj kapağı açılmıyor malesef ama üstünde ki box 5 dk. indirilebiliyor. Trafikte sorun yok çünkü aracın ruhsatında çeki tertibatı vardır diye işli olduğundan 750 kg. ma kadar her tür romörk, karavan vb. aracınızla taşıyabiliyorsunuz. İyi günler dileğiyle.

http://www.thulepartner.com/default.asp?islem=thule&id=34

SNOB' Alıntı:
Sn. Haşmet Bey teşekkür ederim, asıl hepimiz deneyimlerimizi burada paylaşarak birbirimizin faydalanmasına sunuyoruz. Aracın çeki demirine 5 dk. içinde tek bir hareketle monte edilen bu aparat mükemmel bir ürün üzrinde max 60 Kg. a kadar istedğiniz yükü taşıyabiliyorsunuz. Üzerinde ki box orjinali değil ben onu Bauhaus'tan 75,00 TL ye aldım. Kendi orjinal box 900,00 TL idi. baktım buda aynı işi görüyor aparatı Thule'den box Bauhaus'tan aldım. Bu aparat üzerinde bisiklet de taşıyabiliyorsunuz,bisiklet taşıma aparatı monte ederek. Aracın bagaj kapağı açılmıyor malesef ama üstünde ki box 5 dk. indirilebiliyor. Trafikte sorun yok çünkü aracın ruhsatında çeki tertibatı vardır diye işli olduğundan 750 kg. ma kadar her tür romörk, karavan vb. aracınızla taşıyabiliyorsunuz. İyi günler dileğiyle.

http://www.thulepartner.com/default.asp?islem=thule&id=34
Aparat ne kadar ?

Ömer Bey ben geçen sene 500,00 TL'ye almıştım şimdi ki fiyatını bilmiyorum, ancak orada firma yetkilisi Cenk Bey var kendisine selamımı söyleyin size elinden gelen yardımı yapacaktır. İletişim bilgisi için web adresini yukarda vermiştim.

SNOB' Alıntı:
Ömer Bey ben geçen sene 500,00 TL'ye almıştım şimdi ki fiyatını bilmiyorum, ancak orada firma yetkilisi Cenk Bey var kendisine selamımı söyleyin size elinden gelen yardımı yapacaktır. İletişim bilgisi için web adresini yukarda vermiştim.
Teşekkürler

buralpdi' Alıntı:
Cem bey ben ortadan kayboldum siz bombayı patlatmışsınız, forumu okurken çocuklar gibi şenlendim, ellerinize sağlık çok güzel olmuş, yüzlerinizdeki mutluluk ifadesi bizi çoşturdu, güle güle kullanın çok sevindim....
Levent bey,
Çok teşekkür ederim. Birbirinin sevincini gönülden paylaşmayı bilen dostların arasında olmak çok güzel.

Cem bey buarada dip not atayım kullandığınız mdf malzemeyi elinizdeki hertürlü boya ile boyamak mümkün, ayakkabı boyası dahil

buralpdi' Alıntı:
Cem bey buarada dip not atayım kullandığınız mdf malzemeyi elinizdeki hertürlü boya ile boyamak mümkün, ayakkabı boyası dahil
Bunu ben de düşündüm ama güzel bir ahşap rengi tutturabilmek için bir çok rengi karıştırarak denemeler yapmak gerekiyor. Hacim de küçük olunca ekstradan kimyasal kokular olmasın istedim içeride. Piknik tüpünü içine koyduğumuz kutuyu ayakkabı boyası ile boyamayı düşünebilirim. Zira sıçrayan yağlardan benek benek oldu şimdiden.

orsaalabanda' Alıntı:
Bunu ben de düşündüm ama güzel bir ahşap rengi tutturabilmek için bir çok rengi karıştırarak denemeler yapmak gerekiyor. Hacim de küçük olunca ekstradan kimyasal kokular olmasın istedim içeride. Piknik tüpünü içine koyduğumuz kutuyu ayakkabı boyası ile boyamayı düşünebilirim. Zira sıçrayan yağlardan benek benek oldu şimdiden.
siz kimyasal koku olmasın diye boyamadığınız mdf malzeme avrupada yasaklandı kanserojen madde içerdiği için, bizde üretime devam ediliyor, ayrıca mdf nin kendi kimyasal kokusunu örtmek için verniklemelisiniz kısaca korktuğunuz şeyin daha kötüsünü yapıyorsunuz mdf kokluyorsunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.