Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,215
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

cem bey karavan işini hiç anlamasam ve kendi yataımdan baska yerde yatamasamda sizin bu dahiyane fikrinizi görünce insanın bu aracla kampa gidesi geliyo tebrik ederim sizi

Etiketler
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

Abdüssamed ve Hakkı Bey'ler,
Beğenileriniz için teşekkürler.

Bu gün metro markette bir yüzü aluminyum folyo ile kaplı matlar gördüm. Oğuz Bey ve Sn.bartek'in bahsettiğine yakın çok ideal bir izolasyon malzemesi olabilir. Ancak boyutları ön cam için tek parça olarak kullanılmasına uygun değil. (190 x 50 cm. ) Yan camlar için kullanılabilir. Tanesi 10 TL. İlgilenen arkadaşlar varsa duyurulur...

Cem bey aldığınız igloonun modeli ne bende almayı düşünüyorum.Bana lazım olan yüksekliği ve genişliği,onun için yaptığım yere uyacakmı merak ediyorum.

Kutusunu attım model ismi var mıydı hatırlamıyorum. Ölçüler:
Yükseklik: 44 cm.
Derinlik : 32 cm.
Genişlik : 42 cm.
İç hacim : 26 lt.
[attachment=1]
Metro ve Real marketlerde var. Sanırım genelde buz aküleri ile kullanacağız. Daha önce standart elektriksiz modellerinden kullanmıştık. Bunun izolasyonu çok daha iyi. Üzerindeki kapağın lastik contası var. Sıkı kapanıyor. Toplam 8 adet buz aküsü ile kullandık. Eve geri döndükten 12 saat sonra bizim kamptan arta kalan meyvalar hala buz gibiydi. Çok ekstrem koşullar dışında neredeyse 48 saat içerisindeki yiyecekleri bozulmadan koruyabilir. Elektrikli kullanımda fazla performans beklemeyin. 220v ile çalışabiliyor olması elektrik alınabilecek kamping konaklamalarında avantaj.

PIC_1703.jpg

Cem Bey -biraz geç oluyor ama- tebrik ederim aracınız çok güzel olmuş. Hele ki araçta hiç bir tadilat yapmadan, en optimum şekilde kullanılabilecek bir kamper tasarlamışsınız ki tekrar tebrik ederim. Darısı başıma :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Cem bey aldığınız igloonun modeli ne bende almayı düşünüyorum.Bana lazım olan yüksekliği ve genişliği,onun için yaptığım yere uyacakmı merak ediyorum.

Bülent Bey ben de geçen ay aldım böyle bir soğutucu. Markası Ezetil. İgloo ya da Sun and Fun markasıyla da satılıyor. Fiyatı 70 lira. Bir kez denedim, gayet başarılı. 0 dereceye kadar soğuttuğu yazıyor kılavuzunda. Kapasitesi 24 litre.

[attachment=1]

Carrefour'da İgloo markasının daha büyük soğutucularını gördüm. Kapasitesi 36 litreydi galiba. 130 ya da140 liraydı fiyatı. Onlara da bir bakmanızı tavsiye ederim.

otbteztsun-1.jpg

Arkdalar teşekkürler ama benim yerim bu ölçüye uygun değil .Sanırım elektirksiz ve düz almak zorundayım,yükseklik kurtarmıyor.

Cem selam
Mikro Kamper ini şimdi gördüm. Ellerine, emeğine ve yaratılıcılığına sağlık. Çok ama çok şirin olmuş. Nice mutlu gezilere. Fotoğrafları izlerken Çadır-Wan ın doğumu geldi aklıma. O zaman duyduğum hisleri şimdi senin fotoları ve yaratıcılığını izlerken tekrar hissettim.
Tekrar hayırlı olsun
Sevgiler,
Ömer

focus' Alıntı:
Cem Bey -biraz geç oluyor ama- tebrik ederim aracınız çok güzel olmuş. Hele ki araçta hiç bir tadilat yapmadan, en optimum şekilde kullanılabilecek bir kamper tasarlamışsınız ki tekrar tebrik ederim. Darısı başıma :smiley:
Beğeniniz için teşekkürler. Darısı tüm kamp, karavan severlerin başına...

osak' Alıntı:
Cem selam
Mikro Kamper ini şimdi gördüm. Ellerine, emeğine ve yaratılıcılığına sağlık. Çok ama çok şirin olmuş. Nice mutlu gezilere. Fotoğrafları izlerken Çadır-Wan ın doğumu geldi aklıma. O zaman duyduğum hisleri şimdi senin fotoları ve yaratıcılığını izlerken tekrar hissettim.
Tekrar hayırlı olsun
Sevgiler,
Ömer
Ömer abi çok teşekkür ederim. Bir gün, bir yerlerde buluşmak umuduyla...

mayıstosböce' Alıntı:
Arkdalar teşekkürler ama benim yerim bu ölçüye uygun değil .Sanırım elektirksiz ve düz almak zorundayım,yükseklik kurtarmıyor.
Bülent, elektrikli olsun diye ısrar ediyorsan sinbonun modelleri sanırım ölçülerine uyar. Ama elektriklilerin soğutma performansı gerçekten düşük. Ben yalnızca 220v ile de kullanılabilmesine tav oldum. Kampinglerde faydası olabilir. Küçük olup elektrikli olacağına en azından 18 litrelik olsun, elektriksiz olsun, bence daha faydalı olur. Sinbo ya AC/DC adaptör uydurup kampingde kullanırım diyeceksen ona sözüm yok. Kolay gelsin.

orsaalabanda' Alıntı:
Ömer abi çok teşekkür ederim. Bir gün, bir yerlerde buluşmak umuduyla...
İnşallah. Dün bir iş için Faruk ile Bursa'daydım. Ama oyle bir koşturmaca vardıki, hiç bir dostu arayıp soramadım. Umarım bir dahaki gelişe :smiley:

osak' Alıntı:
İnşallah. Dün bir iş için Faruk ile Bursa'daydım. Ama oyle bir koşturmaca vardıki, hiç bir dostu arayıp soramadım. Umarım bir dahaki gelişe :smiley:
Telefonumu, adresimi özel mesaj attım abi. Bir dahaki sefere mutlaka beklerim.

Bu hafta simboyu dıştan soğutma metodunu uyguladım. Harika sonuç aldım :smiley:))
Fotografta görünen fan calışıyor. Hem küheylanın içini serinletiyor, hemde hemen onunda duran simbonun (fotoda görünmüyor sağ koltuğun üzerinde) performansını arttırıyor. Rakıya buz bile gerekmedi walla :smiley:)))))

IMGP4516.jpg

Sevgili Cem benim niyetim bildiğin gibi en başta elektrikliydi ama senin verdiğin fikirden sonra bana buzluk daha mantıklı geldi halada fikrim o ama Senden sonra Ömer bey rakıya buz gerekmedi diyince 2 saniyeliğine bir düşündüm :smiley: ,kararımı verdim buzluk bana en uygunu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR