Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADNAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,275
Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

Sizi ve makinaları gerçekten çok tebrik ediyorum :D tek kelime ile muhteşem . Bir sonrakine gelmek isterim ama sanıyorum araçsız gelmemi istersiniz ;D ;D Olsun onada varım ;D

Etiketler

Çok güzel ve zorlu bir gezi olmuş, neden tam donanımlı araçlar dediğiniz anlaşılıyor :smiley:
Bu arada Ahmet Bey Suadiye'de duran araç sizin araç mı? Eğer öyleyse komşuymuşuz ;)

BOSCH' Alıntı:
Çok güzel ve zorlu bir gezi olmuş, neden tam donanımlı araçlar dediğiniz anlaşılıyor :smiley:
Bu arada Ahmet Bey Suadiye'de duran araç sizin araç mı? Eğer öyleyse komşuymuşuz ;)

Evet . :D Özelden yazıyorum size burayı meşgul etmemek için. Selamlar. :D

Suat abim resimler harika abicim ,mustafa abiyi ve adnan abiyide görmek çok güzel ,birde diğer resimde serkan'ı görünce hemen bizim darlık gezisi geldi aklıma bizde hatırlarsanız darlıkda batmıştık abi.valla süper bir gezi olmuş resimlerde harika abicim emeğinize ve ellerinize sağlık.

saygılarımla

Tebrikler..2009 yılının en güzel fotorafları için TEŞEKKÜRLER...

Resimler güzel.. suat abi, "kılavuzu karga olanın burnu çamurdan çıkamazmış" :smiley: grubun önünde deli Adnan abi varsa olacağı buydu.. ben onunla bir kere şile ormanına girdim, aracımın çizilmedik ve kırılmadık tek noktası kalmadı,ama sorunsuz ve kalmadan çıkabildiğimede şükür ediyorum.. bugün hala hayatta isem, tecrübelerim ve azimim sayesinde.. :smiley: :smiley: bir daha.... tövbe...
zaten kendiside çabuk hastalanıyor,ihtiyarlıktan olsa gerek, burada da çok suda kaldığına göre şimdiden acil şifalar dileyeyim..
sevgiler

Valla gezi süper.tam istedigim tarzzda bir gezi araçlarda süper..

Siz harikasınız yav. ;D

Suat abi tecrübeleriniz ve fotoğraf karelerinde bizlere yaşattığınız bu güzel görsel şöleniniz için çok teşekkür ediyorum. Maşallah araçlar mükemmel sizler en mükemmelsiniz.Yüreğinize sağlık kesenize bereket.
Serdar AĞDAŞ

guzelbır pahkur olmus ellerınıze saglık

gezilebilecek en zorlu parkurlardan biri heralde helal olsun daha baska ne denırkı?

suat baba bizi light buldun tabi,çağırmıyosun böle yerlerebiz gecebilirmiyiz buraları?

bu arada adnan abimiz tekirdağdaki offroad oyunlarının 1.sidir, toyotasıyla

Sizi tebrik ederim,off road adına herşeyi doya doya yaşamışsınız. 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri