O şekilde düşünmediğimizi biliyor olman gerekir Ahmetciğim....bizim gezi yazılarını okursan iki arkadaşımız (cem ve burak) sonradan dahil olan araçları kurtarmak için geride kaldılar....Bizim gruptaki donanımlı araçların tümü , herhangi bir sorun anında anında yanınızda olurlardı.ben bunu biliyor ve hissediyorum.Aynı şekilde sizin de böyle bir durumda çağırdığımızda yanımıza koşacağınızı biliyorum.arwin' Alıntı:Teşekkürler Olcayto abi...
Bizim araçlar standart yada standarta yakın araçlar.. Bize ayak bağı gözüyle bakılınca beraberlik gerçekleşmedi...
Dayanışma ve birlikte hareket etmeyle bütün parkuru hasarsız ve kimseyi bırakmadan zorda olsa tamamladık. Biz çok eğlendik umarım siz de eğlenmişizdir...
Eyvallah abi.. Anladım olayı.. Kabahat gene senin abi hiç uyandırmadın ki... ;Dolcaytogezer' Alıntı:O şekilde düşünmediğimizi biliyor olman gerekir Ahmetciğim....bizim gezi yazılarını okursan iki arkadaşımız (cem ve burak) sonradan dahil olan araçları kurtarmak için geride kaldılar....Bizim gruptaki donanımlı araçların tümü , herhangi bir sorun anında anında yanınızda olurlardı.ben bunu biliyor ve hissediyorum.Aynı şekilde sizde böyle bir durumda çağırdığımızda koşacağınızı biliyorum.
Siz daha iyi bilirsiniz ki donanımsız bir araç az çamurda bile büyük keyif alırken, donanımlı için bu asfaltta gezinti gibi geliyor.zaten bu nedenle gruplaşmalar gerekiyor.Bir de tabi eşleri unutmamak lazım.İhtiyaçlar ve gerekli konfor için onlarıda düşünmek lazım.Bu da grupların ayrılması için diğer bir faktör.
Yani bahsettiğin gibi ayak bağı meselesi değil... ;D ;D ;D
Eyvallah üstadım... Biz sizi bekliyoruz artık...Resimleri beraber çektiririz...cemil cj 6' Alıntı:gercekten guzel eglenmıssınız arkdaslar emegı gecen herkezı kutluyorum foto we wıdeolarıda beklıozz
Uzaktan bakıyorsunda ondan. Gelip yakından baksan çıkartacaksın..xano' Alıntı:fotoğraflara bakıyorum bakıyorum bir türlü çıkaramadım. ben fotoğraflardaki arkadaşları bir yerden tanıyorum ama. )
nazım1' Alıntı:arkadaşlar ,
en başta tolga olmak üzere hepinize sonsuz teşekkürler ,
ilk kez maça giden küçük erkek çocuğu gibiydim valla ,
en son bu kadar keyifli bir günü ne zaman yaşamıştım hatırlamıyorum , arazi hastalığını kaptık allah sonumuzu hayretsin artık ,kaptan pilot harikalar yarattı damardan verdi vallahi adrenalini
tulumu çekip çamura yatasım var ,
güleryüzünüz ve misafirpervereliğiniz süperdi ,
görüşmek üzere