Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,086
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)

th_Resim046-2.jpg

Etiketler

arwin' Alıntı:
Teşekkürler Olcayto abi... :smiley:
Bizim araçlar standart yada standarta yakın araçlar.. Bize ayak bağı gözüyle bakılınca beraberlik gerçekleşmedi...
Dayanışma ve birlikte hareket etmeyle bütün parkuru hasarsız ve kimseyi bırakmadan zorda olsa tamamladık. Biz çok eğlendik umarım siz de eğlenmişizdir... :smiley:
O şekilde düşünmediğimizi biliyor olman gerekir Ahmetciğim....bizim gezi yazılarını okursan iki arkadaşımız (cem ve burak) sonradan dahil olan araçları kurtarmak için geride kaldılar....Bizim gruptaki donanımlı araçların tümü , herhangi bir sorun anında anında yanınızda olurlardı.ben bunu biliyor ve hissediyorum.Aynı şekilde sizin de böyle bir durumda çağırdığımızda yanımıza koşacağınızı biliyorum.

Siz daha iyi bilirsiniz ki donanımsız bir araç az çamurda bile büyük keyif alırken, donanımlı için bu asfaltta gezinti gibi geliyor.zaten bu nedenle gruplaşmalar gerekiyor.Bir de tabi eşleri unutmamak lazım.İhtiyaçlar ve gerekli konfor için onlarıda düşünmek lazım.Bu da grupların ayrılması için diğer bir faktör.

Yani bahsettiğin gibi ayak bağı meselesi değil... ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
O şekilde düşünmediğimizi biliyor olman gerekir Ahmetciğim....bizim gezi yazılarını okursan iki arkadaşımız (cem ve burak) sonradan dahil olan araçları kurtarmak için geride kaldılar....Bizim gruptaki donanımlı araçların tümü , herhangi bir sorun anında anında yanınızda olurlardı.ben bunu biliyor ve hissediyorum.Aynı şekilde sizde böyle bir durumda çağırdığımızda koşacağınızı biliyorum.

Siz daha iyi bilirsiniz ki donanımsız bir araç az çamurda bile büyük keyif alırken, donanımlı için bu asfaltta gezinti gibi geliyor.zaten bu nedenle gruplaşmalar gerekiyor.Bir de tabi eşleri unutmamak lazım.İhtiyaçlar ve gerekli konfor için onlarıda düşünmek lazım.Bu da grupların ayrılması için diğer bir faktör.

Yani bahsettiğin gibi ayak bağı meselesi değil... ;D ;D ;D
Eyvallah abi.. :smiley: Anladım olayı.. Kabahat gene senin abi hiç uyandırmadın ki... ;D

cemil cj 6' Alıntı:
gercekten guzel eglenmıssınız arkdaslar emegı gecen herkezı kutluyorum foto we wıdeolarıda beklıozz
Eyvallah üstadım... :smiley: Biz sizi bekliyoruz artık...Resimleri beraber çektiririz...

fotoğraflara bakıyorum bakıyorum bir türlü çıkaramadım. ben fotoğraflardaki arkadaşları bir yerden tanıyorum ama. :smiley:)

xano' Alıntı:
fotoğraflara bakıyorum bakıyorum bir türlü çıkaramadım. ben fotoğraflardaki arkadaşları bir yerden tanıyorum ama. :smiley:)
Uzaktan bakıyorsunda ondan. Gelip yakından baksan çıkartacaksın.. :D

Arkadaşlar gezi çok keyifli olmuş belli biz konuyu açtık ama kısmet olmadı gelmek inşallah bir daha ki sefere bizde oluruz.
Eğer araç yapılırsa haftaya pazar oralardayız..

çok keyifle izledim emeği geçen herkeze çok teşekkürler.

bu bır gezı degıl resmen terapi oldu çok harıka bır gun du emegı geçen herkese çok ama çok teşekkrler :D

arkadaşlar bence metin gerçekten harikalar yarattı,
suzukinin gitmediği yerde o gitti,
ama bence gezinin en enteresan anı paşalının suzukisinin
bütün arabaların kaldığı yerde yürümesiydi,
abi sendeki cesaret başka bişey ne diyeyim ,
tekrarlarız umarım ,
sevgiler

nazım1' Alıntı:
arkadaşlar ,

en başta tolga olmak üzere hepinize sonsuz teşekkürler ,
ilk kez maça giden küçük erkek çocuğu gibiydim valla :smiley: ,
en son bu kadar keyifli bir günü ne zaman yaşamıştım hatırlamıyorum , arazi hastalığını kaptık allah sonumuzu hayretsin artık ,kaptan pilot harikalar yarattı damardan verdi vallahi adrenalini :smiley:
tulumu çekip çamura yatasım var ,
güleryüzünüz ve misafirpervereliğiniz süperdi ,

görüşmek üzere

nazım kardeşim yine bekleriz biz sana teşekkür ederiz bize katıldığın için en yakın zamanda görüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri