Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,086
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)

kesinlikle tekrarlayalım aynı ekıple ..vallahı benım suzuden ben bu kadar beklemıyordum ama harıkalar yarat tı ee tabı bırazda ben çok degıl azıcık ucundan saygılar :D :D :D

Etiketler

paşalı' Alıntı:
kesinlikle tekrarlayalım aynı ekıple ..vallahı benım suzuden ben bu kadar beklemıyordum ama harıkalar yarat tı ee tabı bırazda ben çok degıl azıcık ucundan saygılar :D :D :D
TOLGAA' Alıntı:
nazım kardeşim yine bekleriz biz sana teşekkür ederiz bize katıldığın için en yakın zamanda görüşmek üzere

Bizde Nazımla, nasıl yamanırız diye düşünüyoduk zaten :D

evt fatıhcım tolga dogru soylyr koltugun hazır yıne gule oynaya devam ederız ya lastık almasammı acaba boyle daaha zevklı san kı ne dersınız :D :D :D

paşalı zorlama bence ,birdahaki sefere lastik falan kal
maz haberin ola
ama araba geçer not aldı vallahi :smiley:

feroza34' Alıntı:
Metin (dabl ) bu gezide çok emeğin geçti teşekkürler... ;)
nazım1' Alıntı:
arkadaşlar bence metin gerçekten harikalar yarattı,
suzukinin gitmediği yerde o gitti,
ama bence gezinin en enteresan anı paşalının suzukisinin
bütün arabaların kaldığı yerde yürümesiydi,
abi sendeki cesaret başka bişey ne diyeyim ,
tekrarlarız umarım ,
sevgiler

abiler şımartayın beni yaaa elimizden geleni yaptık artık :D:D:D ama silah gibi patlayan egzozu bi türlü anlayamadım :D:D:D:D:D:D:DD:

valla paşalı nazım abi doğrı dio bi şanstır geçti ama bida fena takılır be ozaman işin zor olur be abi:D

Hasan abi nasılsın yahu:D fotoğraflar çok iyi çıkmış babamda benim bi fotoyu gördü suda çekilmiş aretle beraberken bide ferudun abinin suda giderken bidahakine bende gelim görim nasılmış dio koptum abi ya :D:D:D:D

hehehe saolasın abim dicem kısmetse gidersek bidaha yer olursa tabiki arabalarınızda ve izledikten sonra kendiside aynısını dedi alalım sana bitane bu suzukilerdende istemedem minimog daha iyi dedim:D:D:D:D

dabl' Alıntı:
hehehe saolasın abim dicem kısmetse gidersek bidaha yer olursa tabiki arabalarınızda ve izledikten sonra kendiside aynısını dedi alalım sana bitane bu suzukilerdende istemedem minimog daha iyi dedim:D:D:D:D
Mutlaka bir şeyler ayarlanır, rahat olun.. Yeterki hoplamaya zıplamaya dayansın... :D

Arkadaşlar gezi çok keyifli olmuş, paylasiminiz icin tesekkur ederim

Tge

arwin' Alıntı:
Mutlaka bir şeyler ayarlanır, rahat olun.. Yeterki hoplamaya zıplamaya dayansın... :D

:D hehehe daynır abi dayanır bakalım ama araba sinyalini verince tamam dedim eğer resimlerden videolardan etkilendiyse , gelse direk baana ooğlum sat bu motoru alalım böle araba die başlar ondan korkuyorum:D:D:D:D

paşalı' Alıntı:
evt fatıhcım tolga dogru soylyr koltugun hazır yıne gule oynaya devam ederız ya lastık almasammı acaba boyle daaha zevklı san kı ne dersınız :D :D :D
paşalı kardeşim çekilme limitlerini ilk geziden doldurdun ona göre bir dahakine pek güle oynaya olmucak gibime geliyor ;D ;D ;D

arkadaşlar merhaba hepinizi selamlarım
pazar günü allahtan biraderim kazım kemerde sizleri görmüş
bizde atladık geldik sayenizde çok eğlendik
kadro çok güzeldi ardaşların hepsi birbirinden değerli insanlardı
biz sizden yaklaşık iki saat kadar sonrada etaba girsek bizi bekleyerek
mutlu ettiniz keyfinize eğlencenize ortak ettiniz
peşinizden gelirken ya kalırsam diye düşünüyordum
ama nasılsa ilerde dostlarım var gelip kurtarırlar diye
gönlüm ferahtı

hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri