Ynt: Kefken Pembe Kayalar Gezisi (13 - 14 Mart 2010)
Gelemediğimiz için çok üzülsek de - dostların böyle güzel bir hafta sonu geçirmiş olması en az gitmiş kadar mutlu etti.
Tek tesellimiz bu.
Nice böyle güzel birlikteliklere...
İnan bana çok güzeldi. Doyamadık. En kısa zamanda tekrarlanmalı. Mekan sorun değil . Orman deniz kenarı yeterki o ateş bu topluluk olsun.
Sayende yalan oldu kuru fasülye. Güvec yerine tencerede yapıldı. Kulakların çınladımı
Çok güzel bir gezi olduğu sucuklardan belli olsun ne yapalım bir dahaki sefere,inanın bende orada olmayı çok istedim ama yapmam gereken işler vardı bizde bayağı yol aldık tek tesellimiz bu,geziye katılan herkese emeği geçen herkese teşekkürler.fotoların devamını bekliyoruz.
Gercekten hoş bir kamptı...yolda cekilmiş bol miktarda video görüntüsü var...bir miktarda foto...yarın hepsini düzenleyip paylaşacağım...
Emeği gecen ve beni karavansız karavancı olarak aralarına kabul eden tüm dostlara sevgiler...
Harika bir haftasonu idi. Bursa dışında olduğum için ayrıntılı yazı ve fotoğrafları ancak yarın ya da ertesi gün yayınlayabileceğim. Elimde olmayan teknik aksaklıklardan kaynaklanan gecikme için özür dilerim.
Cem