Kefken - Dikili - Akcakoca - Düzce Güzeldere Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,054
Ynt: Kefken - Dikili - Akcakoca - Düzce Güzeldere Gezimiz

selamlar sayın (yaybek) yusuf aybek.fotoğraflar çok güzel.mutlu geziler dilerim.demekki artık kazasız sağlıklı geziler dileklerimizin yanına allah magandalardan da saklasın dileklerimizi ekliyeceğiz.görüşmek dileğimle saygılar.kemal orhun

Etiketler

engines' Alıntı:
yusuf abi çok güzel gezi olmuş.hele akçakocadaki dere içi muhteşem.daha nice gezilere çıkabilmeniz dileğiyle.

Engin sağolasın kardeş umarım sende daha güzel geziler yaparsın,
şu an zaten bir gezideyim Adapazarı Taraklı'dayım yarın buradan Balıkesir Gönen,sonrasında Yalova,İznik,Manisa,ve Akseki sonrası gezinin seyrine göre gelişecek 8 ağustosa kadar İstanbuldan ayrıyım dönüşte görüşmek üzere.

seyyah-34' Alıntı:
Yusufçuğum çok güzel bir gezi planlamışsın ayrıca ilgilenecekler için bir harita üzerinde güzergah çalışması sanıyorum faydalı olacaktır.Bizde bu arada sizin bizi ziyaretinizden sonra acil 5 günlük 2,750 kmlik bir karadeniz turu yaptık bahçeden fırsat bulursam birbirinden ilginç ve nefis yayla resimlerini sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
Tekrar paylaşımların için çok teşekkür ediyorum,görmediğimiz yerleri sayende eşim ile izledik ailece selam ediyoruz.
Kemal

Kemal abi a.s ilgin için ben teşekkür ederim dönüşte gezi detaylarını dinlemek isterim aeo.

kemal orhun' Alıntı:
selamlar sayın (yaybek) yusuf aybek.fotoğraflar çok güzel.mutlu geziler dilerim.demekki artık kazasız sağlıklı geziler dileklerimizin yanına allah magandalardan da saklasın dileklerimizi ekliyeceğiz.görüşmek dileğimle saygılar.kemal orhun

Kemal Orhun abi umarım o magandalar kimsenin huzurunu kaçırmaz kalın sağlıcakla.

yusuf kardeşim vallahi buravo sana gezemıyorum dıyorsun bızden fazla gezıyorsun..super bır gezi yapmıssın..ama hep senın tarafta seni bır turlu erdeğe duseremedım..ama olsn gezın guzel olmus kazasız belasız gelmıssın ya o önemlı....ama hep ateşin başında olmussun bellı..gelde burdada artık bır kap ateşi yakalım..burdada abti abin avcı kardeşimiz hep varız yani..bunu burdan bütün arkadaşlara davet var ama su ana kadar kımse uğramadı bölgemize..her şey espiri tabiki ..paylasımın i,çin teşekkürler sağlıcakla kal allaha emanet ol

IMGP2856.jpg

Sevgili Yusuf kardeşim gezin çok güzel yerlerde tabiatın içinde imiş.ALLAH içine sindirsin.Ben gezini incelerken çok beğendim ve oralara gitmiş kadar oldum.Tam manası ile bizi körüklüyorsun.Daha nice sağlıklı geziler diliyorum. SEVGİ ve SAYGILAR.

sevgili yusuf bey guzel bir tatil geçirmiş oldugunuz belli oluyor resimler , anlatımınız ve güzel paylasımınız için tesekkurler

Merhaba Yusuf bey .Baslangici sikintili, gerisi güzel bir gezi olmus.Kapcilikta insanin basina ,böyle seyler geliyor.Ama tavsiyem Türkiye gibi bir ülkede dikkat etmek gerekiyor.Kovboyu bol bir ülke. :smiley:
Selamlar.

Yusuf iş gezisi böyle ise bizide al o işe bizde gezelim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR