Kefken - Dikili - Akcakoca - Düzce Güzeldere Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,049

Etiketler
Ynt: Kefken - Dikili - Akcakoca - Düzce Güzeldere Gezimiz

Yusuf, gezin kötü başlamış ama güzel devam etmiş. Benim de bir keresinde Bafa'da başıma aynı olay gelmişti, ama biz iki karavandık ve hiç bulaşmayıp sabrettik, Bir süre sonra çekip gittiler. Böyle zamanlarda kendin müdahele edeceğine polis ya da jandarmayı ara onlar gelip hallederler...

Haşmet bey haklısınız maşa kullanmak lazım uzunca sabrettim ama etrafa bakınıyormuş gibi ışık tutunca utanıp sesi kısacaklarına birde dayılık yapıp yanıma geldi biri yanımda eşim var ne ışık tutuyorsun dedi :mad: tartışma öyle başladı zaten biraz daha devam etse jandarmayı arayacaktım ama çekip gittiler,Yakup abinin çok güzel bir tesbiti var gündüz çok güzel gördüğün yerlerde gece insan şekli değişiyor aldanma bu bana ders oldu bundan sonra daha dikkatli olurum,uyarı için teşekkürler.

Yusuf gezin,yazın ve fotograflar için teşekkürler.Güzeldere'nin en sakin zamanına denk gelmişsin,şanslısın.
Levent

Levent abi ilginiz için ben teşekkür ederim bizimki öyle bir yazı dizisi değil sadece kısa gezimizde gördüklerimizi anlatalım dedik belki birilerine fikir olur,Herkes denizde olduğu için güzeldere sakin sıcaklarda kaçılacak yer imkan olsada tekrar gidebilsek.

Yusuf açıklayıcı ve hoş bir gezi olmuş,senin yazını okurken aklıma geldi aslında telsiz gibi hepimizde gps de olmalı en azından,güzel bulduğumuz yada önemli gördüğümüz bölgeleri işaretlersek çok faydalı bir çalışma yapmış oluruz.

Bülent hocam haklısın bende navigasyon var ama bu gittiğim yerler herkes tarafından bilinen yerler diye işaretlemedim bakalım bir dahakine kordinatlarınıda alırım belki işe yarar.

Yusuf paylaşım için teşekkürler. Gezin sıkıntılı başlamış ama devamı güzel olmuş. Bu güzellikler sıkıntını unutturmuştur. Maalesef bu tür magandalar her yerde var. Akçekese'de ki kampingde gece konaklarken 04:00 birisi arabayla gelip müziğin sesini sonuna kadar açtılar. Çıkıp bağracaktım ama yerimden kalkmak o kadar zor geldi. Neyse bir süre kamp görevlisi gelip uyardı da sustular. Ben artık, özellikle deniz kenarı kamplarına giderken yanımda kulak tıkacı götüreceğim. Kış ve dağ kamplarını sessizliği yüzünden seviyorum.

Yusuf güzel bir gezi olmuş .Bir türlü görüşmek nasip olmadı ama bir dahakine inşallah görüşürüz.

aslanahmet' Alıntı:
Yusuf paylaşım için teşekkürler. Gezin sıkıntılı başlamış ama devamı güzel olmuş. Bu güzellikler sıkıntını unutturmuştur. Maalesef bu tür magandalar her yerde var. Akçekese'de ki kampingde gece konaklarken 04:00 birisi arabayla gelip müziğin sesini sonuna kadar açtılar. Çıkıp bağracaktım ama yerimden kalkmak o kadar zor geldi. Neyse bir süre kamp görevlisi gelip uyardı da sustular. Ben artık, özellikle deniz kenarı kamplarına giderken yanımda kulak tıkacı götüreceğim. Kış ve dağ kamplarını sessizliği yüzünden seviyorum.

Ne yapalım Hakan abi onlarda lazım :D onlar olmasa iyilerin kıymeti olmaz ;D bende seviyorum ilkbahar ve sonbahar kamplarını o tarihlerde görüşmek üzere.

Yusuf kaydesım.
Cog guzel bır gezı olmıuş. Cektıgın fotolardan gonlunuzce eglenıp cok memnun oldugunuzu okudum.
Ne guzel dogaya ve denıze kendınızı teslım edıp tadını cıkarmıssınız. O bahsı gecen ufak tefek nahoş olaylar bır gun gelır coluk cocugunla gulerek bırbırınıze anlatacagınız komık olaylar olur.
Aktarımın ıcın tesekkur ederız zevkle okuduk ızledık
Hoşcakalın.

yusuf abi çok güzel gezi olmuş.hele akçakocadaki dere içi muhteşem.daha nice gezilere çıkabilmeniz dileğiyle.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59469.0 Yusuf bu benim gezi notları

Yusufçuğum çok güzel bir gezi planlamışsın ayrıca ilgilenecekler için bir harita üzerinde güzergah çalışması sanıyorum faydalı olacaktır.Bizde bu arada sizin bizi ziyaretinizden sonra acil 5 günlük 2,750 kmlik bir karadeniz turu yaptık bahçeden fırsat bulursam birbirinden ilginç ve nefis yayla resimlerini sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
Tekrar paylaşımların için çok teşekkür ediyorum,görmediğimiz yerleri sayende eşim ile izledik ailece selam ediyoruz.
Kemal

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR