murat51-38
Ana Kamp
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması
ertuğrul abi yarın geliyormusun
ertuğrul abi yarın geliyormusun
bajalım artık o lastikler yüzünden neremizi kırarız belli değil,de denemeden de bilemiyecemtakomistik' Alıntı:gerçi 4 kişi köşelerinden tutunca senin aracı alır kenara koyarız. kayıran Allah bizi kayırsın. ertuğrul abidede süper lastikler var ertık biz şamar oglana döneriz heralde
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:oh oh gecenin bu saatinde bakiyorum herkeslerde burda .. yarın çamur yapacak kadar olmuştur yağmur diyor mustafa
bendede Yusuf olacaktır bırak ağırlık yapsında sağlam dönelim yeter ;Ddeveci' Alıntı:evet her 75 kg lık yük 100km de extra 1 lt fazladan yakıt sarfiyatına neden oluyor.
araçta kaç tane yusuff varsa sarfiyat o kadar artıyor ;D
murat51-38' Alıntı:ertuğrul abi yarın geliyormusun
zaten sana güveniyor herkes Engin.. arkandan tek sıra gideriz herhaldedeveci' Alıntı:evet herkes burda bu saatte sende hoşgeldin ertuğrul abi
Allah tan çamur lastiklerini sökmemişim yarın çok çamur olacak
tam gününde gidiyoruz offroada ;D
direksiyon hidroliği yağ kaçırıyor sanırım tam göremedim yerini .. birde arka kampana fren ayarlarını kendim yaptım çok sıkıydı ..şimdide gevşek gibitakomistik' Alıntı:sıkıntı nedir abi
Halat - mapalar- eldiven ve çizme olursa o kadar araçla sorun olmaz.. yarın yıkamacılarda sırada bulunmaz araç içinyusufsan' Alıntı:Hakkaten çizme falan ayarlamak lazım yarın üst baş kesin batacak ta en azından hanım eve gelince kapıdan içeri alabileceği kıvamda olalım...
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:zaten sana güveniyor herkes Engin.. arkandan tek sıra gideriz herhaldebu arada lastikleri deneyecek kadar çamur olur umarım .. gaza basılmadığı durumlarda kontrolsuz kaymalar olacağını söyleyip duruyor herkes senin ve benim lastikler için :
direksiyon hidroliği yağ kaçırıyor sanırım tam göremedim yerini .. birde arka kampana fren ayarlarını kendim yaptım çok sıkıydı ..şimdide gevşek gibi![]()
alper5005' Alıntı:Yarın benim yeni lastiklerin de ilk çamuru olcak gibi...