Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,700
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

maşşalah maşşalh nazarımız degmesin iyi günlerde kullan başkanım berabercde tabi ;D

Etiketler

Okan başkanım tekrardan hayırlı olsun. Maşallah allah nazardan saklasın , güle güle bin.

Yusuf kardeşim kamplı gezi için tarih henüz belirlemedik belirleyecgiz buradan inşallah.
Okan başkanım haydi ya . Bir el at şu olaya.

Haydi millet katılım olarak isimleri yazalım

okan bey yeni araban çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin

masallah rubi cok tatlı olmus.. kazasız belasız insallah..

ömer bu da senin

45689_436146022940_581532940_4960030_1571861_n.jpg

Rubicon çok deli olmuş, bu makine ile ilgili fazla bilgim yok kusura bakmayın birkaç şey öğrenmek istiyorum.

Rubiconların masraf durumları nasıl ? Yani bir disco 3 gibi off road yaptıktan sonra bin liralara varan servis masrafları çıkarıyor mu ? Elektronik aksam durumu nedir ?

sarilarin_sulo' Alıntı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Umarım daha guzelleri sizlerinde olur.Biraz emek verdim ama sanırım iyi oldu.İşleri daha bitmedi ama kayseri offroad klubü başkanına da yakışır değilmi ertuğrul abi?
kesinlikle yakışır :smiley:

2011 mod rubicon arkadaşlar iç aksam komple yenilenmiş benim çok hoşuma gitti

http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryDetail.aspx?Gallery=4285&Photo=15

İnanın aracı aldım plakası takılmadan istanbula geldim.Daha araziye girip offroad yapma şansım olmadı.Elektronik aksam olarak ön ve arka kilitler elektrikli devreye girip çıkıyor.Ayrıca sway bar diye adlandırdığımız denge kolunu da elektrikli serbest bırakıp lastiğin aşağı salınmasına izin veriyor.Arıza ne yapar ne eder ileriki zamanlarda göreceğim.Teşekkürler iyi akşamlar.

sarilarin_sulo' Alıntı:
İnanın aracı aldım plakası takılmadan istanbula geldim.Daha araziye girip offroad yapma şansım olmadı.Elektronik aksam olarak ön ve arka kilitler elektrikli devreye girip çıkıyor.Ayrıca sway bar diye adlandırdığımız denge kolunu da elektrikli serbest bırakıp lastiğin aşağı salınmasına izin veriyor.Arıza ne yapar ne eder ileriki zamanlarda göreceğim.Teşekkürler iyi akşamlar.

Yanına bir defender al başkan ne olur ne olmaz. ;D

08.09.2010 tarihinde bir offroad gezimiz var.
saat 09:00 da kayseri şeker fabrikası önünde buluşulacak.
beydeğirmeni'ne gidilecek.
güzergah:şeker fabrikası önü,boğazköprü,ankara yolu,kızılırmak köprüsü öncesi beydeğirmeni yoluna dönüş,beydeğirmeni,yamula barajı kıyısından erkilet üzerinden kayseriye dönüş
tahmini dönüş saati 16:00 civarı
PMR telsiz frekansı: 4
irtibat için Engin Kaplan cep tel: 0505 7314600

son arefe offroadu olacak inanın aslında oruç oruç hiç gezilmiyor ama n yapalım artık bayram sonunada bişiler olur gideriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.