Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 732
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,702
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

panorama olarak yaptığım fotolardan engin ve kemal beyler erciyese nazır yeni ünimogları ile

[1] Resimlerim, Pano, 7 images, DSC04566 - DSC04572 - 13718x2879 - SCUL-Smartblend.jpg

Etiketler

baracuda39' Alıntı:
şimdiye kadar hiç böle garip bi ste tasaraımı görmedim zaten bi iki daha denerim baktım olmadı üyelikten istifa ederim

bizim için istifanız tarifi mümkün olmayan sorunlar yaratabilir,site yönetimi bile görevlerinden istifa edebilir hatta sitemiz toptan kapana bilir ,lütfen istifa kararınızı yeniden gözden geçirin.

orhan bey şimdilik ısrarınız üzerine foto yükleme denemelerime devam ediyom istifa hususunu gelişmler gösterecek bu arada murat aydoğan erciyese nazır nasıl çıkmış

[3] Resimlerim, Pano, 15 images, DSC04591 - DSC04605 - 12954x2877 - SCUL-Smartblend.jpg

baracuda39' Alıntı:
orhan bey şimdilik ısrarınız üzerine foto yükleme denemelerime devam ediyom istifa hususunu gelişmler gösterecek bu arada murat aydoğan erciyese nazır nasıl çıkmış

kararınızı gözden geçirdiğiniz için teşekkür ederim,bu arada yüklediğiniz fotolar çok güzel videoları'bekliyoruz :smiley:

Emegi geçen herkesin ellerine saglık güzel bir gezi oldu. Ben araba sürmekten resim çekemedim ama birkaç resim eklerim bugun

1) Okan başkanım hoşgeldin . abi canımız sıkıldı ya. ne yapak kaçtık hemen. Gezi detaylarını bekliyoruz
2)Yusuf kardeşim sende hoşheldin aramıza (20 mesajdan sonra özel msf falan göndermeye başlarsın)
3)Orhan abi ekmek pişirmeli geziye katılımın için şimdiden teşekkürler
4)Dur Mustafa abi nereye kaçıyon. bir kere damardan aldınmı gezenbilir üyeliğini bir daha bırakamassın

**HAYDI ARKADAŞLAR KAMPLI GEZİ İÇİN KATILIMLARI BEKLİYORUZ YAZIN İSİMLERİ
HAYDI MİLLET KAYNAMASIN ARADA.....

gerçekten güzel bir gezi oldu katılan herkese tşkler.
ramazanda birde hava sıcak olunca susuzluktan biraz zorlandık ama değdi.
resimleri bir toparlayayım yükleyeceğim

yahşi biliyon ben kızmam sana engin ve kemal kaplan beyler çok keyifliydi birlikte eğlendik ama bidaha sefere daha erken buluşup öğlenin sıcağını yemeyelim en azından ramazanda

http://www.dailymotion.com/pageitem/video/playerV4?request=%2Fvideo%2Fxemeb6_md000094_auto&ajax_rnd=4c7b7e159e0f4&

Yahşi fotolar için sağol güzel çıkmış birde orjinallerini bir ara flash diske falan alsak...

PIKE' Alıntı:
3)Orhan abi ekmek pişirmeli geziye katılımın için şimdiden teşekkürler

;)

ali kardeşim pazar günüde ektin bizi unutmuş değilim. irfanda yatıcam diye bizi uyutup ava gitmiş.
haydi ali bu sefer kaçış yok yaz ismini bakalım kamp için.

arkadaşlar 29.08.2010 daki offroad gezimiz için ayrı bir forum sayfası açtım.
daha önceki gezilerimiz içinde ayrı ayrı sayfa açmıştık.bu şekilde hep takibi kolay oluyor hemde geziler birbirine karışmıyor.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60638.new#new

PIKE' Alıntı:

Tarih bellimi Yahşi haftasonu olursa bende katılabilirim ama ne zaman olacağı önemli...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR