KAYOFF; Kayseri Felahiye Off Road Gezimiz (07 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,488

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Kayseri Felahiye Off Road Gezimiz (07 Kasım 2010)

http://www.dailymotion.com/video/xfk7wl_md000816_auto

http://www.dailymotion.com/video/xfk84m_md000817_auto

http://www.dailymotion.com/video/xfk8bp_md000819_auto

http://www.dailymotion.com/video/xfk8gq_md000830_auto

TezzMertek' Alıntı:
Tam olarak hangi kent .?

Murat bey arkadaşlar konu ismini yazarken tam yazmamışlar. eksik olmuş.
Yer KAYSERI.
Etkinlik KAYOFF -Kayseri off road külübü pazar etkinligidir..

Konu başlığını o zaman tekrardan modifiye edeyim birazdan.
Konuyu da Off Road Gezilerimiz ana sayfasına aldım.
İlerleyen haftalarda İç Anadolu Bölgesine taşınacaktır.
Paylaşımlar için teşekkürler.

sizlerle Felahye gezisi bir harikydı her sey için cok tessekür ederiz yeni yerler için durmak yok yola devam :smiley:

.

76766_465795767940_581532940_5530964_6291702_n.jpg

P1070689.jpg

P1070696.jpg

P1070694.jpg

P1070706.jpg

arkadaşlar sizi geziye götürüp aracınızda hasar vermeden, çamura batırmadan, çekilmek zorunda kalmadan, vinçinizi açmadan, tırmanışlarla yusuflara magruz bırakmadan, aracınızın altını biryerlere vurdurmadan, herhangi bir yerde tekerlerinizi yerden kesmeden ve sıkıntıya sokmadan gezi düzenledigim için özür dilerim. ;D ;D ;D ;D ;D
bundan sonraki düzenleyecegim gezilerde tersi olacak haberiniz olsun. ;D ;D ;D ;D ;D öyle kır gezisi sanmayın vede mutlaka çok sert offroad olacak şimdiden tırsan arkadaşlar gelmesin. ;D ;D ;D ;D

takomistik' Alıntı:
elbetteki arazide kısa kasa galloper daha başarılı. fakat benim için 4 kapısı olmayan araç bana uygun degil. hatta kısa kasa galloper bile almış olsanızda bazı modifiyelere ihtiyacı var. standart haliyle ön yaklaşım ve arka uzaklaşma açısı ikisi içinde uygun degil. ama ben daha önceki araçlarımda baya modifiyeyle uyraştım her modifikasyon beni başka arızalara sürükledi. eger araçlar fabrika kıçışlı orjinal olarak sunulmuş kilit yükseltme v.s varsa ne ala, yoksa bende yapmama kararı aldım standart haliyle araç arızalanma oranı düşüyor. sadece eger gerekirse ön ve arka tamponu degiştirip offroad tamponu takmakta fayda var. bunun dışında torsiyon millerinden araç yükseltilebiliyor. galloper almayı düşünüyorsanız araç mükemmel ama mekanigi ile oynatmayın oldugu kadarıyla kullanın. sadece alt muhafaza ve tampon takarsanız takın.
bence off road yada arazi aracı herkesin kişiliği vebütçesiyle ilgili olarak değişiyo çok değişik yelpazede dayanıklılık, sürat, konfor yani insan beklentilerine cevap verecek çok secenek var . Bence arazi başarı tartışılmaz araçlar suzuki samırağalar , zira pazar gün ki gezimizde 5.9 dev asa motoru olan cherekolerin çıktığı geçtiği heryerde 1.3 motorlu suzukiler de aynı etapda zorlanmadan bi yerlerini kırmadan parkuru tamamladılar. Bende de suzuki samırağa var yedek parça ,yakıt ,yıllık vergisi ucuz ben şehir içi binek araç olarak kullanıyorum aynı parkurda bende vardım baız dik rampaları ben bypass yaptım yada girmedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR