nedenamaya
Ana Kamp
Ynt: KAYOFF; Kayseri Felahiye Off Road Gezimiz (07 Kasım 2010)
çevre kirliliği için özür dilerim
çevre kirliliği için özür dilerim
TezzMertek' Alıntı:Tam olarak hangi kent .?
bence off road yada arazi aracı herkesin kişiliği vebütçesiyle ilgili olarak değişiyo çok değişik yelpazede dayanıklılık, sürat, konfor yani insan beklentilerine cevap verecek çok secenek var . Bence arazi başarı tartışılmaz araçlar suzuki samırağalar , zira pazar gün ki gezimizde 5.9 dev asa motoru olan cherekolerin çıktığı geçtiği heryerde 1.3 motorlu suzukiler de aynı etapda zorlanmadan bi yerlerini kırmadan parkuru tamamladılar. Bende de suzuki samırağa var yedek parça ,yakıt ,yıllık vergisi ucuz ben şehir içi binek araç olarak kullanıyorum aynı parkurda bende vardım baız dik rampaları ben bypass yaptım yada girmedimtakomistik' Alıntı:elbetteki arazide kısa kasa galloper daha başarılı. fakat benim için 4 kapısı olmayan araç bana uygun degil. hatta kısa kasa galloper bile almış olsanızda bazı modifiyelere ihtiyacı var. standart haliyle ön yaklaşım ve arka uzaklaşma açısı ikisi içinde uygun degil. ama ben daha önceki araçlarımda baya modifiyeyle uyraştım her modifikasyon beni başka arızalara sürükledi. eger araçlar fabrika kıçışlı orjinal olarak sunulmuş kilit yükseltme v.s varsa ne ala, yoksa bende yapmama kararı aldım standart haliyle araç arızalanma oranı düşüyor. sadece eger gerekirse ön ve arka tamponu degiştirip offroad tamponu takmakta fayda var. bunun dışında torsiyon millerinden araç yükseltilebiliyor. galloper almayı düşünüyorsanız araç mükemmel ama mekanigi ile oynatmayın oldugu kadarıyla kullanın. sadece alt muhafaza ve tampon takarsanız takın.