KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,569
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

mdr' Alıntı:
İnşallah Yahşi bey..
bu arada pajerona hastayım . ;D

eger memlektimde olsaydım (Adana-Mersin ) bütün etkinliklere katılmaya çalışırdım..gönlüm sizlerle..
Abi allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Gelebilirsen inan çok memnun oluruz. Bizim ekipde çok güzel pajerolar var
Tamer bey de 3 kapı 3000 v6 var
Ali bey yeni 3 kapı 3500 v6 aldı.

Abi senin yeni toyatanda çok güzel abi allah kaza bela vermesin. Hep etkinliklerinizi takip ediyorum buradan.

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

maroff.. maraş offroad kulübüde yakında listeye isimlerini ekleyeceklerini belirttiler kendilerine çok çok tşk ediyor etkinligimizde mutlulukların kendilerini bulmasını temenni ediyoruz.

mdr' Alıntı:
Tarık bey bu söze ne denilebilir ki artık ;D ;D ;D

katılmayı çok istedigim bir etkinlik..bakalım tarih yaklaşsın da..

abi kaçırma bence bu etkinlik başka olacak dostluk bu dostluklar başka yerde bulunmaz :smiley: haydi KAYSERİYEEEEE

eksik olan nedir bülent

KAYOFF cu dostlarımız en uzak mesafeden gelen arkadaşımızın hediyesini unutmaylım hazırlığı şimdiden yapılsın ilgilenirseniz bu konuyla güzel cest olur gelen arkadaşımıza ;) ;) ;) ;) ;) ;)

vazgecmem58' Alıntı:
KAYOFF cu dostlarımız en uzak mesafeden gelen arkadaşımızın hediyesini unutmaylım hazırlığı şimdiden yapılsın ilgilenirseniz bu konuyla güzel cest olur gelen arkadaşımıza ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kimki o en uzak mesafeden gelen ;) ;) ;) ;)

vazgecmem58' Alıntı:

En uzaktan gelene SUPRİZ HEDİYE..........
Hediyesiz olur mu hiç mustafa abi ... Onda problem yok

HAYDİ MİLLET KİLOMETRE ÖLÇECEGİZ. EN UZAKTAN GELEN HEDİYEYİ KAPAR !!!

PIKE' Alıntı:
En uzaktan gelene SUPRİZ HEDİYE..........
Hediyesiz olur mu hiç mustafa abi ... Onda problem yok

HAYDİ MİLLET KİLOMETRE ÖLÇECEGİZ. EN UZAKTAN GELEN HEDİYEYİ KAPAR !!!

artırmayı başlatıyorum 1000 km benden :D :D :D :D

ata036' Alıntı:
artırmayı başlatıyorum 1000 km benden :D :D :D :D

Haydi yok mu artıran ???????? ;D ;D ;D ;D

::smiley: ::smiley: ;D ;D ;D merakla bekliyorum abii ;D ;D ;D yokmu artıran

takomistik' Alıntı:
maroff.. maraş offroad kulübüde yakında listeye isimlerini ekleyeceklerini belirttiler kendilerine çok çok tşk ediyor etkinligimizde mutlulukların kendilerini bulmasını temenni ediyoruz. MAR OFF OLARAK YAKLASIK 8 ARACLA KATILACAGIZ KESIN RAKAMI ONUMUZDEKI HAFTA VERIRIZ ISAALAH 4 ADET VX80 TOYOTA 1 ADET WRAGLER 2ADET SUZIKI 1 ADET 3.5 PAJERO ISIM LISTESINI HAFTAYA VERIRIZ AMA BR SARTIMIZ VAR BIZIM ETKINLIMIZEDE KAY OFF KATILACAK BUNUN DA SOZUNU ISTIYORUZ

alpkaptan' Alıntı:
takomistik' Alıntı:
maroff.. maraş offroad kulübüde yakında listeye isimlerini ekleyeceklerini belirttiler kendilerine çok çok tşk ediyor etkinligimizde mutlulukların kendilerini bulmasını temenni ediyoruz. MAR OFF OLARAK YAKLASIK 8 ARACLA KATILACAGIZ KESIN RAKAMI ONUMUZDEKI HAFTA VERIRIZ ISAALAH 4 ADET VX80 TOYOTA 1 ADET WRAGLER 2ADET SUZIKI 1 ADET 3.5 PAJERO ISIM LISTESINI HAFTAYA VERIRIZ AMA BR SARTIMIZ VAR BIZIM ETKINLIMIZEDE KAY OFF KATILACAK BUNUN DA SOZUNU ISTIYORUZ

Abi çok teşekkür ederiz. Son Maraşa geldiğimde ömer beye söyledim. Siz etknlik yapın yapmayın biz zaten Maraşa Kayoff olarak zaten gelmek istiyoruz.
Bunda zaten problem yok.
Biz Maraşa siz çagırmasanızda gelmeye gönüllüyüz zaten ;D ;D ;D

Tamam abi liste netleşince bekliyoruz inşallah....

KAYOFF'dan böyle etkinlikler görmek çok güzel...
Umarım gelebilirim.
Ben bir Kulüble görüşeyim. Gelmek isteyen birkaç arkadaş olursa zevkle gelir, oyunlarada katılırız...

Bolu'dan selamlar...

ict3055' Alıntı:
KAYOFF'dan böyle etkinlikler görmek çok güzel...
Umarım gelebilirim.
Ben bir Kulüble görüşeyim. Gelmek isteyen birkaç arkadaş olursa zevkle gelir, oyunlarada katılırız...

Bolu'dan selamlar...

Çagrı bey ,eger gelebilriseniz çok memnun oluruz inşallah.
Off road işine gönül vermiş dostlarımızı aramızda görmek bizleri çok memnun eder.
Boludaki tüm dostlarımıza selamlar.

yahşi abi artıran yok galiba rekor gene bende sanki ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri