KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

günaydın tüm dostlara
gününüz aydın işiniz bol ve bereketli olsun

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

etkinlik esnasında herhangi bir canlı yayın olacakmı acaba dostlarımızla paylaşalım izlesinler
geçen sene ben arhavi etkinliğindeyken çay tv canlı yayında yayınlanmıştı kayseride de olacak mı böyle bir canlı yayın ;)

ata036' Alıntı:
etkinlik esnasında herhangi bir canlı yayın olacakmı acaba dostlarımızla paylaşalım izlesinler
geçen sene ben arhavi etkinliğindeyken çay tv canlı yayında yayınlanmıştı kayseride de olacak mı böyle bir canlı yayın ;)
[/q

Günaydın
Şu an CNNTÜRK kanalı ile görüşmemiz var yüksek ithimalle canlı yayın yapacak.Ayrıca ulusal ve yerel basından birçok tv kanalı ve yazılı basın festival alanında olacak.

sarilarin_sulo' Alıntı:
ata036' Alıntı:
[/q

Günaydın
Şu an CNNTÜRK kanalı ile görüşmemiz var yüksek ithimalle canlı yayın yapacak.Ayrıca ulusal ve yerel basından birçok tv kanalı ve yazılı basın festival alanında olacak.

tşkler bi gelişme olursa burdan paylaşırsanız bizde paylaşırız gelemeyenler ve gelenlerin aile ve dostlarıda oradan izlemiş ve görmüş olur ;)

bız maroff yanımızda aksu tv yıde getırıcez . bızım sponsorumuz ve basın dırektorumuz olarak

Doğa insanlarına, Off-road sevdalılarına yeniden ve yeniden merhaba.

Buluşmaya sayılı günler kaldı. Başta Tarık dostum ve diğer arkadaşlar, farınız açık, yolunuz aydın olsun... ve tabiki kemerleriniz takılı olsun... ;)

ata036' Alıntı:
günaydın tüm dostlara
gününüz aydın işiniz bol ve bereketli olsun

Obelia' Alıntı:
Doğa insanlarına, Off-road sevdalılarına yeniden ve yeniden merhaba.

Buluşmaya sayılı günler kaldı. Başta Tarık dostum ve diğer arkadaşlar, farınız açık, yolunuz aydın olsun... ve tabiki kemerleriniz takılı olsun... ;)

iyi dileklerin için teşekkürler burcu tüm dostlarımızın yolu açık olsun.

alpkaptan' Alıntı:
bız maroff yanımızda aksu tv yıde getırıcez . bızım sponsorumuz ve basın dırektorumuz olarak

abi zeki mürende bizi görecekmi ;D ;D

Tüm dostlara tekrar merhabalar,
çok yogun bir gündem ve çalışma hazırlıkları olmasından dolayı 1-2 gündür forma yeni girebildim.
Gecikme için tüm dostlardan özür dilerim.
Artık son günlere geldğimiz için çalışmalarımız çok yogunluk kazandı. Okan başkan da saolsun basın toplantılarına ve medyanın yayınlarına katılıyor.

Tüm dostlara tekrar tekrar hatırlatıyorum. Ortada bir yarış vs yoktur. Bu olay tüm off road sever dostlarımızı misafir edeceğimiz hep beraber bir araya gelecegimiz bir şenliktir.
Tabii ortaya ve seyircilere bir görsellik katmak için basit bir pist hazırladık (özellikle kolay)

Burda hep beraber çoşkumuzu paylaşacagız.
Gelen arkadaşlara da bizleri yalnız bırakmadıkları için birer anı olarak , kupa ,madalya , hediyeler vs vereceğiz.

BU ORGANIZASYON TÜM OFF ROAD SEVER DOSTLARIMIZ İÇİN BİR DÜĞÜNDÜR.
Yani hepimizin düğünü.

Gelen tüm dostlar sağ-salım kazasız belasız gelsinler inşallah.
Bildiğiniz üzere kar yağışı başlamıştır ve devam edecektir. Tüm dostlarımızın dikkatlı bir şekilde trafik kurallarına uyarak.
Yavaş yavaş gelmelerini rica ediyorum.
Araçlarımız her ne kadar 4x4 olursa olsun , her zaman tehlikelere maruz araçlardır.

Tüm dostlarımızın şimdidedn yolları açık olsun.
Daha önceden belirttiğimiz gibi Cumartesi öglene dogru kadir has stadı otoparkında buluşulacak ve şehir turu ile şenliklerimize ilk adımı atacagız

Siyami Akyol 06 bjk 21 Kayseri 4 kişi

syam' Alıntı:
Siyami Akyol 06 bjk 21 Kayseri 4 kişi
hoşgeldiniz siyami bey , siz telefon detaylarınıza da verirseniz sevinirim
ben listeyi yeniden güncelliyorum

Ayrıca cevap yazamadığım , yeni gelen tüm dostlara tekrar merhaba ve hoşgeldiniz...

ata036' Alıntı:
abi zeki mürende bizi görecekmi ;D ;D
vaala gormesın obur tarafa gıdersek gorur allah saklasın dostlar sızı , ama ben gorecem senı merak etme gecenın ılerlıyen saatlerınde

0 555 986 38 38 cheroke 5.2 aracım baska bilgiye ihtiyac varmı?

syam' Alıntı:
0 555 986 38 38 cheroke 5.2 aracım baska bilgiye ihtiyac varmı?
tamamdır teşekkürler

Yahşi bey benide listeye ekleyin 100. sıraya lütfen.
M.Ali Sahar 38vu615 2 kişi Tel 505 7274153
Sanıyorum yağış altında ve çok kalabalık bir etkinlik olacak. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri