KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

alpkaptan' Alıntı:
bızde sızlerı sevıyoruz , ısalah orada sarsılmaz guzel dostluklar kuracaz . cunku bız kalıtelı ınsanların oldugu ve zevk ıcın camura gomulup onun keyfını suren bır topluluguz , gelmeyenın yanına bızde gıtmeyız alısverıs etmeyız bak huma oto arkadasımıza yanlıs yaptı bız hemen protesto edıp alısverısı kestık.............saygılar

bence olay bumudur. BUDUR arkadaş ;D ;D

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

kardes bugun sana yarın bana camıamız boyle hep destek ıcınde olursa hıcbırımıze kımse yanlıs yapamaz .cunku bırlıkten kuvvet dogar

vazgecmem58' Alıntı:
sağolasın kaptan o konuyla ilgili hic bir şekilde yorum yapmayacağım diye başkanım bülent beye ve sedat acıl beye söz verdim :-X :-X :-X
bosver buyukluk sızde kalsın ınsan ne yaparsa yuzunun layını yapar

alpkaptan' Alıntı:
kardes bugun sana yarın bana camıamız boyle hep destek ıcınde olursa hıcbırımıze kımse yanlıs yapamaz .cunku bırlıkten kuvvet dogar

sonuna kadar abi sen aradan çekil simtafa abeyy ;D ;D dostların alayına yeter :D

Gerçekten Bu Aksesuar İşi Güzel Olurdu Sonucta En Başta Benim Aracım M/S Lastik Dışında Standart Bir Jimny Gelmişken 4" Yükseltme Yaptırıp Gidebilirdim :smiley:

alpkaptan' Alıntı:
EYVALLAH KAPTAN TARIĞIMIN Bİ SÖZÜ YÜREKLER BİR OLURSA BATAKLIKLAR OTOBAN OLUR BİZE

vazgecmem58' Alıntı:
EYVALLAH KAPTAN TARIĞIMIN Bİ SÖZÜ YÜREKLER BİR OLURSA BATAKLIKLAR OTOBAN OLUR BİZE

aynen abim hade erciyes yolcusu kalmasınnnnnn heyecan başlıyorrrr ;D ;D ;D ;D

aynen yurekler bır carparsa camur lar bıze kumsal olur............................veya gaz pedalına bır basarsak en zor yollar guluk gulustanlık olur ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
aynen abim hade erciyes yolcusu kalmasınnnnnn heyecan başlıyorrrr ;D ;D ;D ;D
tarık ailenide getir ev büyük misafir ederim

Arkadaşlar katılan Yada katılmayan diye bir sorgulama yapmamak lazım.Nede olsa katılmayanlar bir şekilde yorum yapacaktır.Yorumlanıyorsakta eleştiriliyorsakta demekki bir yerlere gelinmiştir bunuda unutmamak lazım.
Uzun lafın kısası gelmeyene sende gitmezsin olur biter....)))

Ordu Off Road Kulübü
52 AK 213
52 AK 313
52 FN 870
52 AR 318
52 EC 264
52 DN 292

nerde bu millet herkesi heyecan sardı galiba forma giren yok neyse ben görevimi yapayım ;D ;D ;D ;D

simtafa abi buda etkinlikte büyük emek sarf eden tüm kayoff ekibine gelsin diyorum büyük bir alkışı hakediyor dostlarımız kayoff a selam ve sevgilerimizle

[attachment=1]

161.jpg

ata036' Alıntı:
nerde bu millet herkesi heyecan sardı galiba forma giren yok neyse ben görevimi yapayım ;D ;D ;D ;D

simtafa abi buda etkinlikte büyük emek sarf eden tüm kayoff ekibine gelsin diyorum büyük bir alkışı hakediyor dostlarımız kayoff a selam ve sevgilerimizle

[attachment=1]
ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK

TÜM DOSTLARA GÜNAYDIN TARIK ŞAFAK NERESİ HANGİ İLDEYİZ

vazgecmem58' Alıntı:
TÜM DOSTLARA GÜNAYDIN TARIK ŞAFAK NERESİ HANGİ İLDEYİZ

bu gün amasya abi adanaya doğru seyr halindeyiz :D :D :D

ata036' Alıntı:
bu gün amasya abi adanaya doğru seyr halindeyiz :D :D :D
HADİ BİRAZ GAZLIYAK YOLUMUZ AZ KALDI DEH DEH DÜLDÜL DEH DÜLDÜL ;) ;) ;) FACEYE BAK ADAMLAR TEHDİT EDİYORLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri