moonwalker_arc
Zirve
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Mesafe uzun gözüme kestirsem gelecem
Mesafe uzun gözüme kestirsem gelecem
takomistik' Alıntı:hoş geldin haşim abi
Ugur hocam gelebilirseniz inanın çok seviniriz. Inşallah bu yaz Kayoff olarak komple bir karadeniz turu planlıyoruz. İnşallah sizleride ziyaret etmek isteriz..moonwalker_arc' Alıntı:Mesafe uzun gözüme kestirsem gelecem
haşim hocam gezenbilir ailesine ve şenliğimize hoşgeldiniz ....hselcuk' Alıntı:saol Mustafa Baba, bari festivale katılak
PIKE' Alıntı:Ugur hocam gelebilirseniz inanın çok seviniriz. Inşallah bu yaz Kayoff olarak komple bir karadeniz turu planlıyoruz. İnşallah sizleride ziyaret etmek isteriz..
abi gelirseniz bizleri onure edersiniz...moonwalker_arc' Alıntı:Abi dediğim gibi mesafe uzun pek gözüme kestiremedim, ancak karadeniz turu yaparsanız çok seviniriz, mutlaka sizleri ağırlamak isteriz.
PIKE' Alıntı:haşim hocam gezenbilir ailesine ve şenliğimize hoşgeldiniz ....
bsayil' Alıntı:çok güzel ve keyifli olacağı şimdiden belli hayırlısı olsun takip edeyim bende ;D
aaksoy' Alıntı:Hepinize çok teşekkür ederim böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için
güzel bir etkinlik olacak inşallah
gönül koşa koşa gelip hazırlık aşaması heyecanlarınıda sizle yaşamak istiyor ama maalesef ben önceden yaptığım hiç bir programa uyamıyorum o sebeple son dakkayı bekliyeceğim umarım kısmet olur da sizlerle beraber bu keyfi yaşayabilirimPIKE' Alıntı:Barbaros bey çok teşekkürler... sizlerinde desteğinizi bekliyoruz. Gelirseniz çok mutlu oluruz.
Abi çok teşekkür ederiz. Gelemeseniz bile desteklerinizi hep bizimle olması bizi onure ediyor.bsayil' Alıntı:gönül koşa koşa gelip hazırlık aşaması heyecanlarınıda sizle yaşamak istiyor ama maalesef ben önceden yaptığım hiç bir programa uyamıyorum o sebeple son dakkayı bekliyeceğim umarım kısmet olur da sizlerle beraber bu keyfi yaşayabilirim
Bu arada bu ralardan yapabileceğimiz ne olursa bir alo demeniz yeterlidir 0 533 551 47 65