hiç' Alıntı:Dün Oğuz telefonla bildirdi bu kayıt dışı kaçamağı, ben de şimdi bir göz atayım dedim. Doğrusu çok isterim ama ( + 4 promil ) durumları... ???
Bakalım, gün ola harman ola, her derdin bir çaresi bulunur derler.
Sevindirici olan katılımın epey yüksek olması, bu beni çok mutlu etti, yalnız o kadar aracın bir arada olmak üzere park alanını iyi düşünün derim. Elektriğe olan mesafe, eğimli arazi filan...
Size şimdilik keyifli hafta sonu kaçamakları diliyorum, olur a, küçük bir ihtimal de olsa biz de damdan düşeriz belki.
Hepinize mutlu anoson ve sucuk kokuları eşliğinde neşeli sohbetler...
orsaalabanda' Alıntı:Kamp detayları ve ayrıntılı program için çalışmalarımız sürüyor. Fiyat ve alabileceğimiz hizmet detayları hakkında bilgi önümüzdeki günlerde verilecektir. Elbette toplu gezilerimiz için kullandığımız bir çok kamp alanı gibi burası da bir kamping değil. Ancak kamp yerinde çeşmeler ve wc mevcut. Katılımcılar kendilerini kamping dışı koşullara göre hazırlamalı. Alabilirsek yine elektrik de almaya çalışacağız. Ancak katılımcı sayısı dikkate alındığında altyapı, elektriği herkese paylaştırmaya yetmeyebilir.
''Benim mutlaka elektrik almam gerekiyor'' diyenler mutlaka belirtsinler...
Özlem cuma aksamı hareket, yerin hazır bizde ))heravos' Alıntı:Yeni arkadaşlıklar kurmak,tanıdık dostlarla birlikte olmak için ben ve çadırımda aranızda olacağız.
Aracım olmadığı için ismimi listeye eklemedim.
osak' Alıntı:Özlem cuma aksamı hareket, yerin hazır bizde ))
Sayın moderatörler , lütfen bir daha yazdıklarımı kendinize göre yorumlayıp silmeyiniz....insel' Alıntı:Omer buzu dert etme.
mayıstosböce' Alıntı:Böyle giderse katılımcıları elemek zorunda kalacağız yada suya çekecekler, Adabazar lı olarak benim yapacağım birşey yok arkadaşlar .Şöyle bir çözüm buldum siz nedersiniz ,200 km uzaktan gelenler hiç gelmesin yada gölün karşısına çeksin yada geldikleri şehir ismi B ile başlayanlara da aynı muameleyi yapabiliriz ;D .Oğuz hocam bu arada hoş geldiniz.
taiga' Alıntı:Topun ağzında ilk sırada çadırcılar var galiba...
osak' Alıntı:Sayın moderatörler , lütfen bir daha yazdıklarımı kendinize göre yorumlayıp silmeyiniz....
insel' Alıntı: